Speltips

Speltips American League - National League

Sport: Baseball Spelstopp: 2014-07-16 02:00 Spela här

Speltips American League - National League
Land: USA Liga: MLB
Odds: 1.92 Speltips: American League
2014-07-16 02:00 American League - National League American League 1.92 MSrekare

Börjar med att gratulera Yoenis Cespedes som försvarade sin titel i HomeRun-Derbyt förra natten och slog Frazier från Reds med 9-1. Mycket imponerande av Cespedes som till vardags lirar för Oakland.

Inatt till något helt annat, nämligen årets AllStar-match som många längtar efter och visst är det lite ploj av det hela, men gnistorna finns där och spelarna visar gärna att man gärna villa vinna trots att det ska ses som en skoj grej.

Extra speciellt också då Jeter, som lirar i Yankees sen han kom upp i MLB-nivå -95 gör sin sista AllStar match, en mycket uppskattad och älskad spelare oavsett vilket lag du frågar eller vilken supporter.
Räkna med öronbedövande ljud när han ska slå. Stående ovationer.


American League har i mångas ögon en hel del tyngre namn på listan i nattens möte än var National League har.

Startande för AL ;

Felix Hernandes , kingfelix, har ett 11-2 WL med en 2.12 ERA över totalt 20 starter och 144 pitchade innings. En mycket imponerande WHIP på 0.90 och har sedan säsongens start inte haft en enda dipp där han gjort bort sig.
Har gått 7 eller 8 innings i varje match han kastat.
Ett självklart val för denna matchen.


Startande för NL ;

Adam Wainwright, som även han , självklart, gjort en fantastisk säsong där han i detta nu ligger på en 1.83 ERA med ett 12-4 WL över 19 starter.
138 kastade innings och en WHIP på 0.91.
Wainwright har likt Hernandes gått 7 och 8 innings sedan säsongen start, liten skillnad då han en match var helt utom kontroll och endast gick 4.1 innings, då han släppte 8 hits varav 7 ER. Har gått en hel match 1 gång, detta första matchen denna säsong.Ingen av dessa har hittills gjort en no-hitter.


Har svårt att se hur NL ska kunna störa AL med offensiven speciellt då Kingfelix kastar i trans och man har ett flertal spelare på varje position som behärskar defensiven samt långkasten mycket stabilt.
AL sitter på Jeter( Yankees), Bautista(Blue Jays), Cruz(Orioles) Trout(Angels),Cano(Mariners) och Cabrera(Tigers) som bäst, bör nämnas att dessa namn i det stora hela är de bästa i hela ligan nu.

NL sitter på ett x antal ytterst tunga spelare dom med, lite mer begränsat när det kommer till storstjärnorna dock, hoten låter följande McCutchen(Pirates) och Puig(Dodgers).


Kan inte tänka mig att AL annat än vinner då man sitter på betydligt tyngre spelare, både offensivt och defensivt, en fantastisk pitcher som kastat helt i trans sista tiden och man dessutom har Jeter i laget, här kommer alla kämpa för att få denna kväll många kallar ''Jeters Night'' till en vinst tillägnat just storstjärnan Jeter.

Värt att kolla på, en hyllning till Jeter.
Jay-Z, Tiger Woods och Michael Jordan är några att nämna som deltar i videon.
Man ser även RedSox-fans tippa sina kepsar som aldrig haft kärlek för Yankees och Mets-lirare som är censurerade av ''säkerthetsskäl'', men ni förstår tanken hur stort detta då är.

http://www.youtube.com/watch?v=X03_bNuihLU

Som ni förstår, mycket kring Jeter inatt.

En fantastisk match och en fantastisk stämning att vänta inatt.

________________________________________


Mitt spel ;

American League RAK
/1.92x, bet365 , 5/10

EDITERAD 2014-07-15 22.07:45

MSrekare - 15 Juli, 2014, 22:07

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Liverbird - 2014-07-16 10:39:02

Tackar för reken och liret inatt. Satt ju som en smäck!

Keep it up..