Speltips

Speltips Östersund - GIF Sundsvall

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-07-18 19:30 Spela här

Speltips Östersund - GIF Sundsvall
Land: Sverige Liga: Superettan
Odds: 2.02 Speltips: ÖFK dnb 1
2014-07-18 19:30 Östersund - GIF Sundsvall ÖFK dnb 1 2.02 Polsater

Östersund dnb (asian 0) spelas i fredagsmatchen i Superettan. Spelet innebär alltså pengarna tillbaka vid x, förlust om GIF Sundsvall vinner.

GIF Sundsvall 15 10 1 4 28-14
Östersunds FK 15 6 4 5 19-19

ÖFK hemma:

Hemma:
7 3 2 2 11-9

Gif Sundsvall Borta:
7 4 0 3 10-6 12

Östersund, möjlig startelva:

Aly Keita – Alex Dyer, Jonathan Azulay, Luka Peric, Dennis Widgren – Brwa Nouri, Douglas Bergqvist, Ammar Ahmed – Modou Barrow, Seon Min Moon, Jamie Hopcutt.

Ersättare: Petter Augustsson (mv), Tomas Peciar, Robert Hammarstedt, Alexis Mendiola, Taylor Morgan, Bobo Sollander, Grace Tanda.

Sundsvall, möjlig startelva:

Tommy Naurin – Eric Larsson, Markus Danielson, Jon Fjóluson, Robert Lundström – Adam Chennoufi, Runar Sigurjonsson, Kevin Walker, Daniel Sliper – Pa Dibba, Johan Eklund.

Ersättare: Jonathan Malmberg (mv), Stefan Ålander, Simon Helg, Johan Lundgren, Filip Tägtström, Granit Buzuku, Leo Englund.

Skadeläget

Östersund:

Af Emir Smajic (4/2), Back Tobias Malm (10/0) , Stefan Ilic (8/0) och Linus Sjöberg (nyopererad) på skadelistan utöver långtidsskadade Thomas Boakye. Litet frågetecken för James Baldwin. Nye Lewis Sirrell saknar matchform.

Sundsvall:

Lite orosmoln kring suveräna mittbacksparet Fjóluson/Danielson som båda två haft ömmande knän och inledde veckan med rehab. Men båda väntas vara spelklara till matchen. Ytterbackar Dennis Olsson (10/0) och Robbin Sellin (6/2) är långtidsskadade.

Kommentar: Måste erkänna att Superettan inte är den liga jag följer som mest intensivt, men lite koll har jag ju. Och när jag har tid kollar jag på matcherna. Och det jag sett av Östersund har jag imponerats av. Har framför allt ett par spetsspelare som är riktigt bra. Man har dels Hopcutt som gör mycket mål men framför allt Modou Barrow, som attraherar Premier League-klubbar att syna honom i den här matchen.

Hade en bra förlustfri svit innan man tappade i de två sista matcherna före uppehållet. Vann motsvarande möte i fjol och jag har en känsla av att man har goda chanser att klara av samma sak igen. "Derby", mycket folk på läktarna och lite av årets hemmamatch. Hängde med bra borta mot Sundsvall för ett par veckor sedan men räckte inte riktigt till, var numret för litet till slut. Stod ändå upp okej och har bra chans på seger mot Sundsvall som länge varit ett utpräglat hemmalag. Inte minst för att Giffarna ofta spelar på gräs borta (den nackdelen har de iofs inte nu).

Hemma går Östersund alltid för seger och uppumpade av förutsättningarna runt den här matchen tycker jag man har goda chanser att vinna. Finns gott om matchvinnare och med de återvändande spelarna är alternativen på bänken fler. Dubbelt betalt för pengarna åter vid kryss känns fint i det här läget.

@nokkan21

Polsater - 17 Juli, 2014, 20:33

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Fierom - 2014-07-18 13:23:33

Blgm @1.72 hellre

KD - 2014-07-17 23:22:51

Mycket regn aviserat i morrn i Östersund. Om det innebär mer svårspelat och tätare så gynnas GIF.

Ekenbladen - 2014-07-17 22:31:26

ÖFK va bra första 30 senast, sedan var det bara GIF. Men tkr de är en bra rek, GIF blandar å ger borta. Minus i ÖFK att smajic är borta, men har så varit stora delar av säsongen.