Speltips

Speltips Sacramento Kings VS Washington Wizards

Sport: Basket Spelstopp: 2014-07-21 02:00 Spela här

Speltips Sacramento Kings VS Washington Wizards
Land: USA Liga: NBA Summer League
Odds: 1.90 Speltips: Kings -4
2014-07-21 02:00 Sacramento Kings VS Washington Wizards Kings -4 1.90 ABN

Äntligen hemma från en liten semester utomlands. Värme och inget internet dom senaste 4 dagarna samt knackigt internet innan det har lett till ett mindre uppehåll i rekarna. Kom hem en timme sedan och tar tillfället i akt nu och rekar innan jag går och lägger mig.

NBA Summer League i Vegas är en riktigt skön liga där man som rookie får visa vad man går för. Det är mycket mer känsla i denna än i Orlando då det faktiskt kommer publik och man spelar som ett litet "genrep" inför den kommande NBA-säsongen.

Matchen inatt är alltså som ni kan se Washington Wizards mot Sacramento Kings. Båda dessa lag har imponerat i Summer League men något jag måste sätta upp ett varningens finger för är Kings med sin Ben McLemore som har varit detta lags absoluta stjärna när man nu tagit sig till matchens sjätte match och möter Wizards som slog Spurs för att ta sig hit.

Man ska dock akta sig för att bara hylla McLemore i detta laget. Cunningham, Moreland, Brooks, Lane, James, ja listan går vidare och alla verkar ha kommit från bänken och lyft detta laget till en chans att vinna hela skiten. Precis som i förra matchen mot Bulls tror jag att man inatt kommer att gå ut och öppna starkt.

Det är dock Wizards redo på då man hämtat upp ett stort underläge mot Spurs för att sedan vinna efter man forcat 3st overtime. Imponerande. Det tror jag däremot inte att man kan klara av idag.

Wizards har Rice, Kings har McLemore.
Wizards har Orton, Porter & Burton. Kings har Cunningham, Moreland och Brooks.
Wizards bänk är otroligt mycket sämre än Kings bänk.

Ja, jag ser inte mycket som pekar för Wizards om jag ska vara ärlig, Varenda spelare tycks i min mening vara bättre i Kings än motsvarigheten i Wizards.

Det betyder självklart inte att Wizards har ett dåligt lag, faktum är att det är ett sjukt bra lag men i detta läget ser jag Kings som mycket starkare. Därför slår jag till på Kings -4 till 1.90 på bet365 .

Följ mig på twitter för fler spel! @ABNBetting

ABN - 21 Juli, 2014, 00:28

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!