Speltips Youzhny - De Schepper

Sport: Tennis
Spelstopp: 2014-07-24 11:00
Land: Schweiz
Liga: ATP Gstaad
Odds: 1,62
Speltips: Youzhny -3,5
Spela på Speltips Youzhny - De Schepper
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Youzhny -3,5
Jag såg att Kenny De Schepper ställde upp i Gstaad och min första tanke var att spela emot honom direkt. Såg emellertid att han mötte Volandri i första omgången, en oerhört formsvag grusspecialist som förmodligen aldrig varit sämre i sin karriär. Under 2014 har italienaren 1-15 på atp-nivå och ja, det är vansinnigt dåligt.

Så, jag tycker att vi kan förutsätta att det snarare var Volandri som var dålig än De Schepper som var bra.

Youzhny har väl inte rosat marknaden heller i år men det är sällan han får stryk på direkt usla grusspelare. Ryssen torskade senast mot succéspelaren Alexander Zverev men utgångspunkten måste ändå vara att Mikhail springer hem den där matchen.

Youzhny 5-1 i matcher mot Isner & Karlovic, två spelare med väldigt identisk spelstil som De Schepper. Skillnaden är att fransosen är något sämre än ovannämnda spelare och att den här matchen spelas på Kennys överlägset sämsta underlag.

De Schepper kommer i vanlig ordning spela extremt aggressivt och försöka pressa fram misstag från ryssen när han kliver fram på nät. Youzhny å andra sidan kommer garanterat vilja nöta baslinjespel, gärna backhansutväxlingar. Där kommer han vara överlägsen.

Jag tror att KDS ser fram emot hardcourtsäsongen som drar igång nästa vecka och förväntar sig förmodligen inte att plocka så många fler gruspoäng i år. Spelet blir Youzhny -3,5 till 1,62 hos Unibet.
Spela på Youzhny - De Schepper hos Unibet
Poldan - 23 Juli 2014 - 16:38
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: