Viktig match på övre halvan i SE. Ett ÖFK i fin form ska möta topplaget Ljungskile hemma på nylagda mattan på Jämtkraft Arena. Varmt väder aviserat, LSK tar i knapphetens tecken bussen till Jämtland. Kramar garanterat ur lite energi ur det tappra gänget. Ett avbräck i hemmalaget är att duktige Jamie Hopcutt är avstängd. dock finns flera tidigare skadade på väg in och sätter press på startelvan. ÖFK gjorde sannolikt årets bästa halvlek för en vecka sedan mot GIF Sundsvall. En ledning med 2-1 kunde varit större med en het Modou Barrow i snurrtagen. LSK aviserar inget anmärkningsvärt men ersättaren Iglicar senast är skadad. Stark upphämtning i Uppsala efter 0-2 underläge mot Sirius gav en viktig pinne. ÖFK kommer att sätta full fart med stort bollinnehav för att spräcka nollan och få en bra matchbild där Ljungskile måste kliva fram lite. I ledning har ÖFK varit starka denna säsong och i flera matcher när så krävts frångått det emellanåt lite naiva finliret för ett stabilt försvarsspel. Potter har i vanlig ordning förberett laget maximalt och tränat matchtiden 16:00 under veckan för att vara beredda på extra värme. ÖFK har bra stats på mål i första halvlek och spräcker ÖFK nollan så blir det vinst i morgon. Ljungskile har en lång fin svit utan förluster men i den jämna SE växer inga träd upp i himlen. Torsk i morgon efter tidigt underläge. Bet 365 ger 4,33 på det spelet, den försiktige kan testa ÖFK mål i första halvlek till 2 i odds.