Speltips Malmö FF vs Kalmar

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2014-07-26 16:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Odds: 2.45
Speltips: Mff 1/1
Spela på Speltips Malmö FF vs Kalmar
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på Mff 1/1
Spelar 1/1, alltså att MFF leder i både halvtid och fulltid, när laget tar emot Kalmar på lördagen.

1. Malmö FF 15 10 4 1
4. Kalmar FF 15 7 6 2 21-15 6


MFF hemma
7 4 2 1 15-7

Kalmar borta:
7 3 2 2 9-10Genrep inför CL-kvalet mot Sparta Prag för Malmö. En balans mellan att vila spelare/spela ihop de nya, dvs ett lag som kan matcha tjeckerna. Jag tror att exempelvis nye Kofi Adu kommer spela av den anledningen. Trolig MFF-elva:

Olsen
Tinnerholm, Helander, Johansson, Konate
Mehmeti, Halsti, Kofi Adu, Forsberg
Eriksson, Rosenberg

Kalmar har Nouri out, vilket är ett avbräck på yb-positionen. Tänkbar Kalmar-elva:

Cramer
Djordjevic, Nilsson, Thorbjörnsson, Solheim
Eriksson, Ismael, Hallberg, Ring
Elm, Söderqvist


MFF har 2 ht/ft segrar hemma. 7 totalt.
Kalmar har förlust i ht/ft i sina 2 torskar i år.

Kommentar: Lite av allt eller inget här för MFF. Det är åtminstone min känsla. Klarar man av att kanalisera den positiva energi segern mot Ventspils bara måste ha gett (trots allt) ner till den här matchen? Jag tror det. Direkt efter segern pratade spelarna om den här matchen och nu är man alltså tillbaka inför sina fans och ska genreps inför CL som kommer i veckan. Det finns egentligen två vägar att gå här. Antingen full rulle och knockout direkt. Eller så blir det en seg historia och då har Kalmar bra poängchans. Antingen fungerar de nya spelarna direkt och allt är som det ska, eller så fungerar inte spelet direkt. En sån som Enock Kofi Adu tror jag är en riktig klasspelare exempelvis. Imponerade i sin första träning och är en spelartyp MFF behöver.
Och jag tror att Åge kommer elda på sina mannar för att komma igång direkt och få med sig publiken. Lägg till att vi har en Mange Eriksson som kommer att vara rejält taggad efter att ha fått smaka på bänken senast.

Tycker att ett reservbetonat Malmö var det bättre laget senast. I andra halvlek höll man i boll och hade flest bra chanser. Nu får visserligen Kalmar tillbaka David Elm och Jonathan Ring, men som jag ser det är Malmös väntade elva på lördagen mer förstärkt än vad Kalmars kan bli jämfört med förra veckan.

Sen är detta Kalmar bra hemma. Det vet vi. Men man har tidigare i år vikt ner sig borta mot AIK och Häcken där man förlorat klart. Förra året var det på liknande sätt. Extremt svårslagna, men när man väl förlorade var det mot de riktigt vassa lagen borta:
Elfsborg, Djurgården, Göteborg och Malmö. De tre sistnämnda låg man under redan i halvtid.

Sammanfattat då: Antignen tror man på att Malmö klarar av att dubblera och spela in nya spelare i den här matchen eller så gör man inte det. Gör man inte det är x2 ett bra spel. Jag tror dock på Malmö FF. Anförda av hemmafansen får man med sig energin att börja matchen direkt, gå på knock. Det är också något Åge förmodligen vill, att avgöra det här tidigt för att kunna "spela av" en stor del av matchen. Spara energi inför bortamatchen i Tjeckien på tisdag. Då tycker jag Malmö är ett bättre lag än Kalmar helt enkelt.

2-0 (1-0)?

@nokkan21
Spela på Malmö FF vs Kalmar hos William Hill
Polsater - 25 Juli 2014 - 19:07
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: