Speltips

Speltips Australien

Sport: Speedway Spelstopp: 2014-07-26 19:00 Spela här

Speltips Australien
Land: England Liga: World Cup
Odds: 2,00 Speltips: Under 43p
2014-07-26 19:00 Australien Under 43p 2,00 IB.

Då var det dags för årets roligaste höjdpunkt både sett till bettingen samt underhållningen. Brukar finnas en del guldkorn i dessa events.

Lag-VM går till så att det körs två kvaltävlingar med fyra lag i varje. Ettan går direkt till final. Polen är redan i final som värdland. 2:an och 3:an i varje tävling går till ”andra chansen”, så kallat Race Off. Vinnaren där går till final. På förhand ska det vara Danmark, Storbritannien och Australien som går till final.

Vi riktar blickarna mot Event 1 som körs ikväll. Event 2 kommer om någon dag. Storbritannien, Australien, USA och Italien är det som gör upp om detta. Italien är kassa. Kommer ha första tjing på sistaplatsen i varje heat. Australien ses som favoriter då man ställer upp med Ward, Batchelor och Doyle. Holder var tänk att köra MEN han har fått lämna återbud idag och in kommer Woodward. En klar försämring.

Britterna har världsmästaren Woffinden i spetsen och bakom sig har han Harris, Stead och King. Alla kör i England och kan banan. Just ja, tävlingen körs på Norfolk Arena, England. USA har ett vapen och det är inte vad som helst. Hancock är gubben som ska leda de mot nya drömmar. Förra året tog man sig till Race Off vilket var ett mycket stort steg för amerikansk speedway. Hancock blir svårslagen ikväll.

20 heat körs, vilket kan ge maximala 60p. För oss innebär det att Australien ska tappa 18p ikväll. Tror jag är fullt möjligt och jag tycker det ska ske mer än 50% av gångerna med Holders frånvaro. Kan inte se att man snittar mer än 2p/heat. Ward kommer ta poäng men de andra är jag mer tveksamma till. Framförallt Doyle och Woodward.

Pick: Australien Under 43p @2,00 bet365 (4/5)

IB. - 26 Juli, 2014, 14:58

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
simpanes - 2014-07-26 15:34:02

Sänkt till 1,72 tyvärr.