FC Innsbruck möter FC Köln i en vänskapsmatch.

FC Innsbruck som redan har inlett sitt ligaspel till skillnad från FC Köln har haft en jobbig start på säsongen, först behövde man förlängning för att gå vidare i Cupen mot amatörlaget Donaufeld Wien i cupen, sedan har man inlett med 2-0 förlust mot Mattersburg och 1-2 förlust mot A.Lustenau.

Den 23/7 spelade man en träningsmatch mot Werder Bremen som slutade med 5-2 förlust. I denna match tog man in amatörspelare att fylla ut laget med, man startade med "bästa" elvan första 30 minutrarna, för att sedan byta ut större delen av dessa mot amatörspelare.

Nu har FC Innsbruck ligamatch redan på fredag igen, och med den tuffa starten på säsongen så ser jag knappast att de lär ställa någon starkare elva på plan mot FC Köln, antagligen så gör de som senast, och tar in dessa "amatörspelare".

Kan tillägga att de även har träningspelat mot Shaktar, förlust 2-1, förlust med 3-0 mot Basel och 5-1 förlust mot Ajax.

FC Köln har vunnit 4/6 träningsmatcher, i de där man vunnit så har man gjort mål redan i första halvlek.

Känns inte som att det behövs så mycket mer motivering till detta spel, ett FC Köln som är tillbaks i Bundesliga bör inte ha några problem mot ett Innsbruck som knappast lär lägga någon större energi i denna träningsmatch.

FC Köln att leda redan i halvtid och vinna matchen till 2 ggr pengarna tackar jag för. Raka 2an finns till 1.40. Kommer även att hålla utkik efter Asian HCP spelen när de kommer ut, kommer garanterat finnas värde där.