Speltips

Speltips Hammarby - Assyriska

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-07-28 19:00 Spela här

Speltips Hammarby - Assyriska
Land: Sverige Liga: Superettan
Odds: 2.10 Speltips: Att vinna mot noll
2014-07-28 19:00 Hammarby - Assyriska Att vinna mot noll 2.10 Akberg

Superettan har även den dragit igång efter sommarvilan och idag ställs Hammarby och Assyriska mot varandra för att sy ihop omgång 17.

Spel: Hammarby att vinna och hålla nollan till 2.10 ggr pengarna hos bet365 .

Tabell:
2. Hammarby 16 10 2 4 +20 32p
16. Assyriska 16 3 5 8 -14 14p

Hammarby kommer senast från en stabil insats hemma mot Öster där man lyckades vinna med 3-0 efter mål av A. Rennie och L. M. Furhe x2. Hemmalaget mötte samma motstånd fast borta i matchen innan serien vände och även i det mötet på Myresjöhus Arena vann Hammarby. Två nyförvärv har dragits in i form av norska försvararen Lars Sætra och inte minst skyttekungen Linus Hallenius som värvades av Genoa CFC sommaren 2010, dels efter Hallenius träff mot Syrianska som blev nominerad till årets mål i Sverige men som också utmanade om samma pris internationellt.

Lars Sætra gjorde en stabil insats i första matchen mot Öster, han spelade mittbackspar med Theorin och endast några få misstag gick att syna. Ska bli spännande att se norsken växa sig in i laget! Ännu oklart om Hallenius är fit nog för att delta i dagens match, troligtvis inte. Han presenterades med tröjan på innan avspark i matchen mot Öster men tyvärr har han inte spelat en match på de två senaste månaderna, och då behövs det lite tid för träning.

Även Assyriska har åstadkommit några nyförvärv i offensiv form, Aziz Corr Nyang från Gambia har varit ute i Europa där han har spelat i Malta för Valletta. Han har tidigare spelat för Assyriska och återvänder alltså igen. Assyriska meddelar att han är spelklar i måndagens match mot Hammarby.

Tidigare har också anfallare Mattias Genc från Södertälje FK i div. 2 anslutit samt Estländska Kaimar Saag från danska Vejle.

Assyriska har inte visat prov på bra anfallsspel den senaste tiden då laget endast har sex mål att mäkta med, på de sex senaste matcherna. Vilket har gett tre förluster, två vinster och en oavgjord. Hammarby ser fortsatt starka ut och anfallsspelet har varit utmärkt, försvarsspelet har även det styrt upp sig och ser nu bättre ut än i början av årets säsong. Även lovande med Lars Sætra! I den senaste matchen mot Öster stod djupledspassar och snabba omställningar som teknik till tre klara poäng. Tror inte på lika långsamma motståndare idag och Hammarby, som alltid har haft det kämpigt med Assyriska, kan mycket möjligt få det svårt även idag. 15 mål i de sex senaste matcherna ger fortsatt resultat i tabellen för Hammarby och efter Ljungskiles samt Sundsvall poängtapp har nu stockholmarna chansen till en klar serieledning.

Spelar Hammarby att vinna mot noll - finns hos bet365 till 2.10 ggr pengarna, 1.5/5 units.

www.spreadsheet.se/akberg

Twitter@akberg_

Akberg - 28 Juli, 2014, 11:47

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!