Speltips

Speltips Grasshoppers - Lille

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-07-30 19:00 Spela här

Speltips Grasshoppers - Lille
Land: Schweiz Liga: Champions League
Odds: 1,75 Speltips: 0,0
2014-07-30 19:00 Grasshoppers - Lille 0,0 1,75 Haze

Vi börjar med det självklara. Lille är en större, bättre och en betydligt mer rutinerad klubb i dessa sammanhang om man jämför med motståndarna. Grasshoppers, klubben med det smått komiska namnet kommer som bekant från Schweiz och slutade på en fin 2:a plats som innebär CL kval. Man hamnade 7 poäng efter de inhemska giganterna FC Basel, men kommer inför den här säsongen spela utan följande spelare:

(Mv) Roman Burki - Frieburg

(MF) Nzuzi Toko - Brighton

(ANF) Shkelzen Gashi - FC Basel

(MF) Izet Hajrovic - Galatasaray (Lämnade i januari)

Detta är de 4 absolut tyngsta tappen för klubben som om man jämför med Basel inte har en chans att stå emot de bud som kommer in från andra klubbar.

Gashi gjorde hela 19 mål och 7 assist på 32 matcher. Hajrovic som drog redan i januari var en tekniskt ytter som ofta skapade lägen för både sig själv och sina medspelare. Samtidigt tar det kanske allra tyngsta tappet av alla, målvakten Roman Burki sitt pick och pack och drar till tyska Frieburg och lämnar ett stort tomrum efter sig.

Klubben har ersatt dessa med:

(Mv)Daniel Davari - Braunschweig

(MF)Alexander Merkel - Udinese (Lån)

(ANF)Nassim Ben Khalifa från Wolfsburg. (Köpts loss)

Det är bra ersättare men allt som allt är den en klar försvagning hur man än vrider och vänder på det.

Man har öppnat säsongen på sämsta möjliga sätt.

Grasshoppers - FC Thun 2-3

FC Zurich - Grasshoppers 1-0.

Lille har inte alls imponerat på försäsongen då man bland annat mött Tjeckiska laget Vysočina Jihlava och fallit med 0-1. För lite mer än en vecka sedan spelades en träningsmatch mot ryska Zenit, där blev det också förlust med 1-0. Vad man ska tyda av det här är upp till var och en, men vi har sett lag rada upp dåliga resultat på försäsongen för att sedan prestera direkt när det väl gäller.

Lille har en intakt trupp än så länge. Rykten om en övergång för det belgiska underbarnet Origi har varit ett ständigt återkommande samtalsämne den senaste månaden men enligt rapporterna ska han finnas med i matchtruppen.

Betydelsen av CL är enorm för Lille och man har inte råd med några som helst snedsted. Chanserna att man skulle förlora den här matchen ser jag som väldigt små och känner mig därför så pass övertygad att det liras ett maxspel på Lille DNB.

Kolla alltid asian handicap marknaden (0,0) för högst odds.

Lille dnb (asian 0,0) 1,75 4/4 units!


UPPDATERING:

Lilles trupp:
Gardiens : Vincent Enyeama, Steeve Elana
Défenseurs : Franck Béria, Pape Souaré, Djibril Sidibé, Sébastien Corchia, Marko Basa, Simon Kjaer, David Rozehnal, Adama Soumaoro
Milieux : Idrissa Gueye, Florent Balmont, Jonathan Delaplace, Soualiho Meïté, Jean-Eudes Aholou
Attaquants : Salomon Kalou, Ryan Mendes, Ronny Rodelin, Nolan Roux, Alexis Araujo

Grasshoppers trupp hittar jag inte än. Noterbart är att Origi inte finns med i truppen. Han blev klar för Liverpool igår, men kommer samtidigt lånas tillbaka till Lille direkt. Ett avbräck men offensiven ser bra ut ändå.EDITERAD 2014-07-29 23.28:13

Haze - 29 Juli, 2014, 23:28

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Honken - 2014-07-30 08:19:32

Riktigt bra spel! Var inne på denna för några dagar sedan och reagerade på det höga oddset. Lille skall väga tyngre i CL sammanhang mot Grasshoppers.