Speltips Stoke City

SPORT

Fotboll

PUBLICERAD

22/08/2014 20:45

post-img

Stoke City

SPELSTOPP

22/08/2014 16:00

Speltips Stoke City

mr_england

mr_england

PUBLICERAD

22/08/2014 20:45

PUBLICERAD

22/08/2014 20:45

SPELSTOPP

22/08/2014 16:00

SPORT

Fotboll

post-img

Stoke City

18+ Spela ansvarsfullt Regler & Villkor gäller

Odds 2.75
Tips Topp 10

Ni som följer mig här på Rekatochklart vet att jag väldigt ofta rekar Stoke-matcher. Det är laget jag har i särklass bäst koll på i Premier League och ett lag jag följt och sett varje ligamatch av de senaste säsongerna. Resultaten har därför varit väldigt bra och jag är kraftigt plus på mina Stoke-rekar. Det kan löna sig att helt följa en klubb både på och framförallt utanför planen...

Först till dagens förutsättningar för Stoke City. Anrika Stoke City från Stoke-on-Trent har tagit stora kliv framåt de senaste åren och anledningen till det stavas bet365 och dess ägarfamilj Coates. Spelbolaget bet365 äger idag Stoke City. Familjen Coates och bet365 tog över Stoke 2006 och har nu tagit klubben från ett mittenlag i Championship till en niondeplats i Premier League förra säsongen. Det många inte vet är att Stoke idag har några av de allra rikaste ägarna i Premier League. Ägare som dessutom är födda och uppvuxna i Stoke-on-Trent. bet365 är idag världens största spelbolag, ett bolag som växer kraftigt och gjorde en vinst på närmare 4 miljarder kronor ifjol. Ägarna av bet365 och Stoke gav nyligen bort 1.2 miljarder kronor till välgörenhet så pengar finns om framförallt huvudägare Denise Coates vill. En person som inom några år kommer vara en av världens allra rikaste kvinnor.

Det är ingen dålig grund att stå på för en fotbollsklubb och Stoke flyttar hela tiden fram sin position. Förra året slutfördes bygget av en ny träningsanläggning, allt för att kunna rekrytera toppspelare på sikt. Även om man bygger klubben långsiktigt och sakta, i alla fall jämfört med en del andra klubbar, så har det hänt mycket de senaste åren och det kommer hända mycket framöver. Skratta åt mig idag om ni vill, men det skulle inte alls förvåna mig om Stoke är ett Champions League-lag på 5-10 års sikt.

Inför förra säsongen tröttnade både ägare och publik på Tony Pulis sparka och spring fotboll och Mark Hughes togs in som ny manager med uppdraget att förändra Stokes spelstil. Något som han trots få värvningar gjorde på ett fantastiskt sätt då han både förändrade lagets spel och samtidigt nådde resultat då Stoke slutade nia i Premier League. Stoke spelade en helt annan fotboll förra säsongen än tidigare då de höll bollen på marken och satsade på ett eget spel. De, och de är fortfarande många, som säger något annat är bara lata och ignoranta och såg inte Stoke mer än i någon enstaka bortamatch på Anfield eller Emirates då man såklart var tillbakapressade och kanske inte briljerade. Stoke är inte längre ett lag med långa inkast och långa bollar, man är ett spelande lag.

Då manager Mark Hughes bevisade sig förra säsongen har han fått förtroende att köpa fler spelare under sommaren. I skrivande stund är man nära att köpa loss Assaidi från Liverpool. Man har värvat Phil Bardsley från Sunderland, Steve Sidwell från Fulham, Dionatan Teixera från slovakiska ligan, Mame Biram Diouf från Hannover 96 och Bojan Krkic från Barcelona. Även om KrKic kanske inte varit som bäst på slutet, utlånad till Milan och Ajax, så är det ändå ett bevis på Stokes nuvarande styrka då många klubbar ville ha honom. Det ryktas även om att Ronaldinho kan vara på väg till Stoke, något som många avfärdat som ett skämt, men om man ser till hur mycket pengar Stokes ägare har är det inte alls omöjligt. Vill de köpa eller låna Ronaldinho så gör de det…

Jag läste Aftonbladets silly season-blogg för en tid sedan där journalisten? Jonathan Berntsson kraftigt raljerade över Krkic flytt till Stoke. Vad Krkic skulle göra i Stoke, hur han skulle kunna bo där mm. Uppenbarligen hade Jonathan ingen koll alls på dagens förutsättningar i Stoke som jag beskrivit ovan och heller inte koll på att många av spelarna i Stoke bor på exakt samma ställe som toppspelarna i Manchester City och Manchester United. Ett område mellan Manchester och Stoke-on-Trent. Duger det åt toppspelarna i City och United så duger det nog åt Krkic. Det är tragiskt hur lata, dryga och okunniga vissa av dagens journalister är.

Stokes stora styrka är dock att man på grund av sin goda ekonomi inte behöver sälja några av sina bästa spelare. Se exempelvis vad som hänt med Southampton inför den här säsongen. Det skulle aldrig hända i Stoke. Man har inte behövt sälja några av sina viktigaste spelare de senaste säsongerna, exempelvis Shawcross och Begovic som många storklubbar varit ute efter, vilket gjort att man kunnat bygga långsiktigt och hela tiden förbättra sig sakta men säkert. Det är en enorm styrka. Nu vet vi ju inte vad som händer då det är långt kvar av transferfönstret då jag skriver det här. En sak kan vi dock vara säkra på. Stoke kommer inte sälja någon spelare de vill behålla för att de behöver pengarna. I så fall får det vara en extremt bra deal och ett väldigt överpris så att de enbart ser det som bra business.

För att avrunda det hela och återkomma till mitt spel slutade Stoke välförtjänt nia i Premier League förra säsongen vilket inte bara var en bra säsong eller en engångsföreteelse. Stoke är på övre halvan för att stanna. Man har förstärkt truppen inför den här säsongen samtidigt som en del lag som slutade före Stoke förra säsongen ser svagare ut i år och jag inte ser något nytt hot underifrån. Allt talar därför för en ny topp 10-placering för Stoke och jag tror de kan klättra någon placering till. Southampton som slutade före Stoke ifjol har tappat mycket och förr eller senare kommer Stoke att utmana ett lag som Everton.

Jag la samma spel ifjol. Då gav det fem gånger pengarna. Inför årets säsong erbjuds vi oddset 2.75 men det är fortfarande ett extremt överodds på ett Stoke som jag inte kan se missa en topp 10-placering med rådande förutsättningar. Oddset 2.75 innebär att spelbolagen enbart ger Stoke ca 36 procents chans att nå en ny topp 10-placering. Hur de kom fram till det övergår mitt förstånd och chansen är naturligtvis oerhört mycket större än så, även om vi får vänta länge på att hämta ut pengarna…

Spel: Stoke att sluta på övre halvan i Premier League 2014/15 - odds 2.75 bet365

För er som vill få upp oddset en del kan jag även rekommendera spelmarknaden "Utan de sju stora" hos bet365 . Det går att spela Stoke att vinna Premier League utan de sju stora (Man City, Chelsea, Arsenal, Man Utd, Liverpool, Tottenham, Everton) till oddset 6.00. Då jag tror att Stoke är bäst i Premier League utan dessa lag så känns 6.00 som ett riktigt bra odds.

Stokes trupp 29 juli 2014 (flera förändringar kommer ske)
Målvakter: Asmir Begovic, Jack Butland, Thomas Sörensen
Försvarare: Robert Huth, Ryan Shawcross, Marc Muniesa, Phil Bardsley, Dionatan Teixeira, Erik Pieters, Marc Wilson, Geoff Cameron, Andy Wilkinson, Ryan Shotton
Mittfältare: Charlie Adam, Stephen Ireland, Marko Arnautovic , Steve Sidwell, Glenn Whelan, Wilson Palacios, Steven Nzonzi, Brek Shea, Jamie Ness
Anfallare: Bojan Krkic, Peter Odemwingie, Peter Crouch, Mame Biram Diouf, Jonathan Walters, Cameron Jerome


EDITERAD 2014-08-22 18.45:23

This is the stats tab
This is the post tip

Stoke City

SPELSTOPP

22/08/2014 16:00

Stoke City

18+ Spela ansvarsfullt Regler & Villkor gäller

Odds 2.75
Tips Topp 10

Kommentarer

Logga in eller skapa ett konto för att kommentera
Skapa ett konto
mr_england -  15 Aug - 12:42
J.Dizzle: Tack. Förstår hur du tänker och det är ett intressant spel men står över Säsongshandikapp-marknaden då den känns extremt svårbedömd och det är mycket att räkna på om man ska satsa tungt.

Det brukar vara jämnt i mitten poängmässigt och om ett av de sämre lagen överraskar så blir det tufft oavsett hur bra Stoke går. Stoke var även 36 poäng efter ligavinnarna förra säsongen trots sin bästa PL-säsong någonsin. Men det är ett kul spel till ett högt odds om man inte spelar med så stor insats. Jag skulle välja Stoke om jag var tvungen att välja ett lag för den här spelmarknaden!
J.Dizzle -  15 Aug - 02:59
Mycket bra rek! Stoke kan bli säsongens sensation. Har lirat Stoke att vinna PL med 34 poäng i hcp. Man var ju trots allt bara 36 poäng efter i fjol och kommer troligen va bättre i år. 16 i odds på det låter väldigt högt.
mr_england -  14 Aug - 12:34
Då oddset på topp 10 spelats ner har jag lagt till följande info i reken för den som vill ha upp oddset lite.

För er som vill få upp oddset en del kan jag även rekommendera spelmarknaden "Utan de sju stora" hos bet365. Det går att spela Stoke att vinna Premier League utan de sju stora (Man City, Chelsea, Arsenal, Man Utd, Liverpool, Tottenham, Everton) till oddset 6.00. Då jag tror att Stoke är bäst i Premier League utan dessa lag så känns 6.00 som ett riktigt bra odds.
sl4mby -  14 Aug - 03:13
Oddset har är nere i 2,26... Segt då jag planerat att sälja aktier för att ha detta som Mainbet under hela säsongen! En stor peng på ett sånt här spel förgyller ju hela säsongen till Max. De flesta matcher är indirekt avgörande för att Stoke skulle hamna på övre halvan! Bra rek, synd att man var seg!
mr_england -  4 Aug - 21:11
super_pippo: Det känns som ett bra spel. Kör dock på topp 10 då jag tror Stoke klarar det oavsett och då slipper jag bekymra mig över andra enskilda lag. Om Villa eller West Brom överraskar och slutar åtta och Stoke sedan nia eller liknande. Även om jag inte tror det.
super_pippo -  2 Aug - 19:45
Bettson erbjuder 2,40 på att Stoke blir bästa midllandsklubb, dvs före Aston villa, west brom och Leicester. Taget!
Mus -  31 Jul - 01:08
Ryggbiff!
Mackan12 -  30 Jul - 22:49
Rygg!!!
Fierom -  30 Jul - 03:52
rygg!
alive365 -  30 Jul - 01:58
Älskar dina rekar. Solklar rygg
Loading...

Bettingbonusar för nya kunder

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Giltig för nya spelare med första insättning på minst 100 kr. Gratisspelet krediterats när du omsatt din insättning 1x till min. odds 1.80. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor härStödlinjen.se" rel="nofollow" target="_blank"> Stödlinjen.seSpelpaus.se" rel="nofollow" target="_blank">- Spelpaus.se . Regler & Villkor gäller 18+
18+ Minsta insättning för att ta del av erbjudandet är 100 kr. Max bonus är 500 kr. Insättning och bonus måste omsättas femton (15) gånger med min. odds 1.90 inom 60 dagar före ett uttag kan göras. Stödlinjen.se , Spelpaus.se ">Spelpaus.se , Regler och villkor gäller.:
18+. Endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. Maxbonus 500 kr sport- omsättning 6x min 1.8 i odds. Giltig i 60 dagar. Spela ansvarsfullt. I Stödlinjen.se I Spelpaus.se Fullständiga regler och villkor här.
Åldersgräns 18 år | Endast nya spelare | Min. insättning 100 kr. | Sport: Gratisspel på 120 kr vid första insättningen. Gratisspelet måste spelas inom 60 dagar. Vinster krediteras minus värdet på | Spela ansvarsfullt | Stödlinjen.se | Spelpaus.se | Fullständiga villkor gäller
18+ | 100% upp till 1000 kr med bonuspengar | Minsta insättning är 100 kr | Bonusen på betting har omsättningskravet 6x | Minimiodds på 1,8 | 60 dagar på dig att fullfölja bonusen från din första insättning
18+. Gäller nya kunder. Min insättning 100 kr. Giltigt i 60 dagar | Casino: Maxbonus 5000 kr. Omsättningskrav 20x i Casino & Live Casino | Sport: Maxbonus: 1000kr. Omsättningskrav: 6x på Betting. Min. odds: 1.8 Stödlinjen.se, Spelpaus.se, Spela Ansvarsfullt Fullständiga regler och villkor
Bli medlem, sätt in 50 kr eller mer till ditt konto och bet365 matchar din kvalificerade insättning med spelkrediter (upp till 1.500 kr) när du placerar kvalificerade spel till samma värde, och de är rättade. Sätt in 500 kr eller mer så får du även 100 gratisspel att använda på utvalda slotspel. Min. insättning för spelkrediter är 50 kr. Utbetalningar exkluderar insatsen med spelkrediter. Villkor, tidsbegränsningar och exkluderingar tillämpas. Min. insättning för gratisspel är 500 kr. Max. pris, spelrestriktioner, tidsbegränsningar samt villkor tillämpas.

Rekatochklart Speltips

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Idag
Live
handbollstoken

handbollstoken

19:00

23 Apr

Ystad-Önnered

Handboll - Handbollsligan

Önnered +3.5 mål

2.00

Idag
Live
LelleSandahl

LelleSandahl

19:00

23 Apr

Degerfors - Helsingborg

Fotboll - Superettan

Över 2.5 & BLGM

2.34

Idag
Live
Hedeen

Hedeen

19:30

23 Apr

Djurgården - Brynäs

Ishockey - Hockeyallsvenskan

2

1.93

Idag
Live
Aston

Aston

21:00

23 Apr

Leicester - Southampton

Fotboll - Championship

BLGM + över 2,5 mål

1.72

Idag
Live
jewertsson

jewertsson

21:00

23 Apr

Lazio - Juventus

Fotboll - Coppa Italia

Lazio +0.25

1.72

Idag
Live
alexsnacke

alexsnacke

21:00

23 Apr

Arsenal - Chelsea

Fotboll - Premier League

BLGM & Ö2,5 mål

1.87

Idag
Live
Gio-R

Gio-R

00:00

24 Apr

Sportivo Tr - Nacional P + 1

Fotboll - Copa Sudamericana + Copa Libertadores

Sportivo Trindense -1, Rosario vinst

1.84

Idag
Live
Gio-R

Gio-R

02:30

24 Apr

Colo Colo - Alianza Lima

Fotboll - Copa Libertadores

Under 2.5 mål

1.81

Idag
Live
TobbesTips

TobbesTips

03:30

24 Apr

Winnipeg - Colorado

Ishockey - NHL

2

2.50

Idag
Live
RoloMartins

RoloMartins

04:00

24 Apr

Clippers-Mavericks

Basket - NBA

2 -2

1.91

Idag
Live
CasperJ

CasperJ

11:00

24 Apr

Nishioka - Auger-Aliassime

Tennis - ATP Madrid

Auger-Aliassime -4,5

1.81

Idag
Live
ablomdahl

ablomdahl

19:00

24 Apr

Ljugarbänken omgång 5

Fotboll - Allsvenskan

Specialer

9.75

Idag
Live
Polsater

Polsater

19:00

24 Apr

IFK Göteborg - Häcken

Fotboll - Allsvenskan

2 flest hörnor

2.60

Idag
Live
Stahren

Stahren

19:00

24 Apr

BP - Sirius

Fotboll - Allsvenskan

Över 2.5 + Blgm

1.92

Idag
Live
Stahren

Stahren

19:00

24 Apr

AIK - Värnamo

Fotboll - Allsvenskan

Värnamo över 3.5 hörnor

1.80

Idag
Live
alexsnacke

alexsnacke

21:00

24 Apr

Everton - Liverpool

Fotboll - Premier League

2 & U4,5 mål

1.87

Idag
Live
jewertsson

jewertsson

21:00

24 Apr

Atalanta - Fiorentina

Fotboll - Coppa Italia

BLGM

1.74

Idag
Live
Polsater

Polsater

19:00

25 Apr

Västerås - Mjällby

Fotboll - Allsvenskan

1

2.30

Idag
Live
LelleSandahl

LelleSandahl

19:00

25 Apr

Lelles Fantasytips - omg 5

Fotboll - Allsvenskan

Dubbelkombo

4.03

Idag
Live
Polsater

Polsater

19:00

25 Apr

Djurgården - Malmö

Fotboll - Allsvenskan

Över 2,5 mål

1.92

Rekatochklart Poolspel

Odds kan ändras. Åldersgräns 18 år. www.stödlinjen.se

Författare Tid & Datum Spel Kategori Pris
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

18:00

23 Apr

Powerplay Tips 23/4 Fotboll
324 kr
Leboff

Leboff

19:30

23 Apr

V64 Tips Bergsåker 23/4 Trav
672 kr
Leboff

Leboff

20:55

23 Apr

DD Tips Bergsåker 23/4 Trav
200 kr
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

19:00

24 Apr

Europatipset Tips 24/4 Fotboll
5184 kr
RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

18:00

23 Apr

Powerplay Tips 23/4

Fotboll

324 kr

Leboff

Leboff

19:30

23 Apr

V64 Tips Bergsåker 23/4

Trav

672 kr

Leboff

Leboff

20:55

23 Apr

DD Tips Bergsåker 23/4

Trav

200 kr

RoK_Bjornen

RoK_Bjornen

19:00

24 Apr

Europatipset Tips 24/4

Fotboll

5184 kr