Speltips

Speltips IFK Norrköping - Häcken

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-08-02 16:00 Spela här

Speltips IFK Norrköping - Häcken
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 3.75 Speltips: BLGM ja 1:a halvlek
2014-08-02 16:00 IFK Norrköping - Häcken BLGM ja 1:a halvlek 3.75 Polsater

Ett lite småroligt lir i Allsvenskan: Båda lagen gör mål i 1a halvlek i matchen mellan Norrköping och Häcken.

Finns under fliken 1.a/2:a halvlek på bet365 och betalar 3.75.

Häcken är det näst målgladaste laget i serien. 3.5 mål/match snittar man totalt. Norrköping är fyra med 3.3 mål/match.

Häcken vet vi vart vi har. Målglada, bra med offensiv kapacitet. Detta trots att el Kabir lämnat och att Carlos Strandberg inte kommer delta. Rene Makondele, Simon Gustafsson, Martin Ericsson m.fl garanterar att man skapar lägen. Lägg till att Thorvaldsson kanske är redo - mot sin gamla klubb i så fall - och ni förstår att Häcken är farliga. Jag har gått igenom Häcken i tidigare rekar och konstaterat att man är bättre framåt än bakåt - även om defensiven är helt okej (1a i tabellen för gjorda mål, trea i riktiga tabellen och sexa i tabellen för insläppta). Det är inget nytt. Så har det varit ett tag. Att Häcken släppte in två mål på 180 minuter mot Djurgården är egentligen helt sjukt. Djurgården hade på riktigt kunnat gjort 6-7 mål med de lägen man skapade och det vore inte konstigt. BLGM ja i första halvlek hittade dock hem i senaste matchen då vi hade 2-1 i halvtid. Fortsätter man släppa till lägen i samma utsträckning kommer Norrköping såklart göra mål.

BLGM ja i första halvlek har landat fem gånger totalt för Häcken i år.

Norrköping har det sprutat mål om efter uppehållet. 17 mål på 4 matcher. Offensiven med Kujovic, Kamara och Traustason har fungerat bra, medan defensiven varit obefintlig. Brukar dock spela bättre mot spelande lag, vilket vi såg inte minst mot Elfsborg hemma i förrförra omgången. Kommer nu senast från 3-0-torsk mot ett inspirerat Ellos i returen. Nu saknas dessutom backen Tkalcic (13/0) som är avstängd.

BLGM ja i 1:a halvlek har landat fem gånger för Norrköping i år.

Oddset här är högt. Har ingen anledning att tro att något av lagen börjar Lagerbäcksförsiktigt genom att bara slå bollen till icing första 20. Häcken öser alltid, Norrköping har hemmaplan och öser också. Med tanke på hur det har sett ut när Norrköping spelat senaste tiden och med tanke på hur Häckens matcher så gott som alltid böljar en del så känns det här spelet tilltalande till oddset som erbjuds.

@nokkan21Polsater - 01 Augusti, 2014, 22:29

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!