Tjena skrev lite rekar här förut och tänkte börja skriva lite igen! Jag hittar Elfsborg till höga 1.93 HEMMA mot Åtvidaberg och då är det självklart hcp -1! Om man vill spela Asian hcp finns det till odds 1.50 på Bet 365.

Nu till varför jag tror som jag gör. Elfsborg otroligt hemmastarka på sitt konstgräs. Man har 6 vinster 1 oavgjord och endast 1 förlust där hemma! Man slog senast tillbaka Hafnarfjördur övertygande med 4-1! Man kan kanske vara lite slitna från det men man har ändå fått ca 3 dagars vila och det ska vara tillräckligt att ladda batterierna. Elfsborg kommer med full trupp och Jon jönsson är med i den! Nu vet jag inte om han kommer spela men med eller utan honom bör de vinna med minst 2 mål! Elfsborg som har revansch matchen mot Hafnar den 7/8 och eftersom man vann första med 4-1 bör man ställa upp med bästa tänkbara lag och inte spara på några spelare.

Ricardo santos saknas i Åtvidaberg då han är avstängd och det är ett blytungt avbräck! Man har även inte vunnit i Allsvenskan på bortaplan i år och man har 0 - 3 - 6 där.. Inget som imponerar och nu kommer man till Borås arena och möter Elfsborg på sitt hemmastarka konstgräs! Åtvidaberg som också sålt Tinnerholm till Malmö kommer få det svårt här! Åtvidaberg som har en del andra skador på t.ex. Zatara, Simon Skabb, Alberis da Silva och Petter Gustaffson. Åtvidaberg som även tar de flesta poängen hemma där man är otroligt starka! Man har där 5-2-1 och det är riktigt bra!

Det som talar emot Elfsborg är historiken lagen emellan då de är väldigt täta matcher. Men jag brukar inte tro för mycket på historia utan tror Elfsborg kör över Åtvidaberg med 2-3 mål imorgon! Jag tror Åtvidaberg kommer få väldigt svårt att göra mål imorn då Santos är avstängd och han har stått för 7 av lagets 19 mål.

Tycker att 1.93 är för bra att inte spela och lastar in 3/5 Units på Elfsborg -1.5 imorn! Lycka till om ni ryggar!




EDITERAD 2014-08-02 15.50:13

This is the stats tab
This is the post tip