Speltips

Speltips FC Salzburg - Qarabag

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-08-06 20:30 Spela här

Speltips FC Salzburg - Qarabag
Land: Österrike Liga: CL-kval
Odds: 1.63 Speltips: Salzburg -2 (asian)
2014-08-06 20:30 FC Salzburg - Qarabag Salzburg -2 (asian) 1.63 Polsater

Red Bull Dalzburg -2 (insatsen tillbaka på tvåmålsseger) spelas i kvällens CL-kval. Finns till 1.63 på asianfliken på bet365 .

Detta fantastiska Salzburg åkte på en oväntad torsk i förra veckans möte mellan lagen. Man var det bättre laget, men åkte på en tidig utvisning (vilket även motståndarna drabbades av lite senare) och matchen blev lite kaosartad och inte särskilt rytmisk. Sen åkte man på 1-2 i röven i 86:e. Inte mycket att snacka om, det var en skräll, men som jag har sagt tidigare - det är inte lätt eller kul att åka på bortamatch till Azerbadjan.

Nu är man tillbaka hemma i Salzburg. Alan (extremt viktig för laget) är tillbaka efter avstängning. Visserligen är Schwengler avstängd, men där har man bra täckning. Avstängningarna Qarabag har (Reynaldo och Teli) är tyngre. Det är alltså en viktig forward och mittback som saknas. Nu får de visserligen tillbaka sin lagkapten som också spelar back, men de har ändå ett avbräck i backlinjen.

Vi såg i fjol vilken maktfaktor Salzburg är hemma på Red Bull Arena i EL-sammanhang:

4-0 mot Elfsborg
3-0 mot Esbjerg
2-1 Standard Liege
3-1 Ajax

innan Basel blev för svåra (torsk 1-2).

I ligan öste man in 69 mål på hemmaplan. Har fortsatt i samma stil i år. 13-1 och 3-0-0 på tre ligamatcher. Serien är alltså i gång, vilken den inte är för Qarabag.

Det här är ett lag som mosar motståndarna. Gör allt som oftast 3,4,5 mål hemma. Sen är det såklart skillnad på Österrikes liga och CL-kval. Men lag som Sturm Graz, Rapid Wien och Austria Wien m.fl. är inte så mycket sämre än vad Qarabag är.

Det är en jävla skillnad för de här östlagen att spela hemma och borta. Ändå var Salzburg det bättre laget i förra matchen och skapade fler lägen. Nu MÅSTE man vinna på hemmaplan. 1-0 räcker visserligen, men det här är ett lag som blåser på. Får de bara hål på motståndet lär dammluckorna öppna. Matchen förra veckan hade sina förklaringar. Nu ställer Salzburg ett bättre lag på benen medan Qarabag ska vara något försvagat. Gigantiskt stor skillnad på hemma och bortaplan för öststatslagen, så har det sett ut länge.

3,4-0?

@nokkan21

Polsater - 06 Augusti, 2014, 12:08

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!