Speltips Hull City vs Trencin

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2014-08-07 20:30
Land: England
Liga: England
Odds: 1.97
Speltips: Hull -1,5
Spela på Speltips Hull City vs Trencin
Börja spela här
Spela på Hull -1,5
Hull -1,5 spelas i Europa League-mötet med Trencin. Svenska Spel ligger högt på 1.97 faktiskt.

0-0 i första mötet efter att Huddlestone bland annat bommat en elfmeter.

Det här ska bli en intressant match att kolla på. Jag är ju inne på att mittenlagen i Premier League inte är så märkvärdiga, att Hull, om de går vidare till nästa kvalomgång eller till gruppspel, kommer bli rätt avslöjade. Men det är om man ställs mot motstånd en eller ett par klassar uppåt. Trencin ska helt enkelt vara för dåliga. De flesta kanske kommer ihåg att Blåvitt ställdes mot det här slovakiska gänget i fjol. Odds på IFK på hemmaplan var 1.38 på Svenska Spel och bara marginellt högre hos andra bolag. Ni minns hur det gick, Blåvitt floppade och spelade 0-0. Kritikstorm mot Stahre. Men det säger väl ändå någonting om vilken status det här slovakiska laget har.

Hull kommer in till den här matchen med en full trupp:
“We’ve added to the squad over the summer to make it better and bigger. There’s no doubt there will be some disappointed faces tomorrow night because they all want to play in our first ever home game in European competition.”

Så säger Steve Bruce inför matchen, som alltså är första Europamatchen hemma någonsin. Dessutom på fullsatt hemmaplan. Och nu har man fått träna ytterligare en veckas förberedande träning inför PL som drar igång nästa helg. Borde vara ett Hull som är ytterligare några procent bättre än förra veckan. Detta är något Bruce varit inne på - att första tävlingsmatchen alltid är tuff - särskilt när man möter ett lag i säsong. Nu är fitness lite bättre och man är mer inne i det.

De mer meriterade spelarna som kommit in:
Thomas Ince - engelsk U21-landslagsman som i fjol var bra i Championship och även fick spela i PL med Crystal Palace.
Robert Snodgrass - relatit pålitlig poänggörare i PL (6 mål 2 ass i Norwich i fjol, 6 plus 6 året innan)

Sen har man fått in Jake Livermore (lån från Spurs tidigare) permanent. Samtidigt har man inte tappat någonting direkt, det är samma lag i stort sett som vi såg i fjol:

McGregor i mål, Curtis Davies och Alex Bruce som försvarar. Elmohamady, Jelavic, Shane Long, Tom Huddlestone, Meyler Aluko - det är ett samspelt lag. VM-spelaren Maynor Figueroa är den enda otillgängliga spelaren.

Glöm inte bort då att Hull var betydligt bättre hemma än borta i ligaspelet i fjol (12 i hemmatabellen, 16 i totaltabellen). Tog drygt 67 % av poängen hemma - vilket var den tredje högsta andelen i ligan totalt sett.

Var inget lag som öste in mål, men å andra sidan släppte man in få också, i synnerhet hemma (framför allt när man inte ställdes mot topp 6-lagen). Känslan är ändå att man kommer gå för 2-0 om man tar ledningen, ty en kvittering i det läget vore ju rätt katastrofal då Trencin i så fall är vidare på bortamål.

Jag skrev igår angående Qarabag att det ofta är rätt stor skillnad för de här östlagen att spela borta jämfört med hemma. Att komma till deras ofta rätt nedgångna arenor är liksom ingen fest. I år vann Trencin mot serbiska Vojvodina hemma med 4-0 i förra omgången. På bortaplan? 0-3 i röven.

Det finns ju östlag som kan vara lite på gång. De som har någon som pumpar in pengar till ett gäng hyfsade brassar och så. Men jag kan inte riktigt tycka att så är fallet med Trencin. Tittar man på truppens marknadsvärde på Transfermarkt är den 4.66 miljoner pund, vilket kan jämföras med Hulls 65.21 miljoner pund. Tycker inte riktigt det finns den här jokerpotentialen.

Bollen är rund och visst, Hulls erfarenhet av europaspel är begränsat. Men man har ändå ett par landslagsspelare och ska vara ett bättre lag. Slovakiska ligan är en av de sämsta i Europa. Med ytterligare en veckas träning i benen och inför en fullsatt hemmaarena ska väl detta Premier League-lag faktiskt köra över Trencin? Var ett bra cuplag i fjol då man haltade sig fram till final i FA-cupen.

Jag känner så. Sen, om Hull nu går vidare, skulle det vara intressant att se dem mot ett lite bättre motstånd för att få en bild av hur de sämre PL-lagen håller.

3-1/2-0?
Spela på Hull City vs Trencin hos Svenska Spel
Spela nu
Polsater - 7 Augusti 2014 - 01:45
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Ekenbladen - 2014-08-07 10:10

Rygg

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: