Speltips

Speltips Huddersfield v Bournemouth

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-08-09 16:00 Spela här

Speltips Huddersfield v Bournemouth
Land: England Liga: The Championship
Odds: 2,70 Speltips: 2
2014-08-09 16:00 Huddersfield v Bournemouth 2 2,70 holms

Äntligen sparkar världens kanske mest ovissa och tuffaste fotbollsliga i gång.
Även om det om något är ett jävla hösttecken så är det bara att tugga i sig och gilla läget.
Och så klart, försöka tjäna en liten slant på den fantastiska företeelsen det faktiskt är.
Och visst, en premiär är en premiär. Det kan kännas stökigt och ovisst. Men jag har ändå inga bekymmer med att ta ställning till bortaoddset här som jag tycker är ett par tiondelar för högt.

Utöver Derby i fjol så var det nog Bournemouth som spelmässigt imponerade mest på mig. I alla fall när de hade sina bästa stunder.
Då som nykomlingar. Nu ett år äldre och bättre rustat för en mer framskjuten placering än senast.
Man agerade helt respektlöst vilka man än mötte. Möjligt att det var lite för naivt vid en del tillfällen och att man straffades onödigt många gånger.
Har man nu lärt sig lite mer av vad det här handlar om, att man blivit ett år smartare, då hävdar jag att man mycket väl kan vara topp-6 när det här ska summeras till våren

Stommen är kvar från i fjol. Ett par intressanta nyförvärv har skeppats in där först och främst Dan Goosling (Newcastle) kommer att kunna göra det riktigt bra ett snäpp ned i ligasystemet.
Man kommer till den här matchen helt ordinarie så det enda bekymret som finns på himmelen är angenäma problem som unge Eddie Howe på tränarbänken behöver brottas med. 37 år ung, för övrigt. Ovanligt på de brittiska öarna. Men har visat sig vara helt rätt.

Huddersfield har inte kunnat gjort något spektakulärt alls över sommaren och lär få en stentuff säsong i de lägre regionerna.
Ett par klart tveksamma resultat under försäsongen säger förstås inte allt, men oftast så klart en fingervisning om hur det är ställt.
Tuffe James Vaughan är dessutom skadad och kommer inte till spel. Ett offensivt avbräck även om det inte hade spelat någon roll för det här tipset huruvida om han lirat eller inte.

13 poäng skiljde mellan lagen i 13/14.. Till bortalagets fördel, så klart. Tror den siffran kan nå upp till 20 den här säsongen. Och lika bra att visa det direkt, tack.

2,70, mysigt.

holms - 08 Augusti, 2014, 23:11

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Nuno23 - 2014-08-09 17:46:32

Oj oj riktigt bra spel Holms 0-4 och pengarna rullar in:)

Jahzuuthh - 2014-08-09 11:33:15

Min känsla på 1a i denna vart just starkare när jag såg att Holms rekat 2dnb
:)