Speltips

Speltips BP vs Falkenberg

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-08-10 17:30 Spela här

Speltips BP vs Falkenberg
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 1.96 Speltips: Ö2,5
2014-08-10 17:30 BP vs Falkenberg Ö2,5 1.96 Polsater

Pinnacle erbjuder 1.96 på överspel mellan BP och Falkenberg. Det är taget.

Två bottenlag möts:
14. Falkenbergs FF 17 4 5 8 18-26 -8 17
16. IF Brommapojkarna 17 1 6 10 20-33 -13 9

Stats: BP har 11/17 ö2,5 totalt, 4/8 hemma.
Falken har 7/17 ö2,5 totalt, 3/8 borta.

BP har spottat upp sig lite efter VM-uppehållet. Man har 0-4-1 som tabellrad. Positivt är naturligtvis att man inte förlorar, negativt är att man inte vinner. Det var något man pratade om efter poängen mot Kalmar borta senast. Attityden var, "visst, en poäng är bra, men i läget vi befinner oss är det bara tre poäng som gäller". Det är bara att skriva under på det. BP MÅSTE MÅSTE MÅSTE MÅSTE vinna den här matchen om man vill spela allsvenskt även nästa säsong. Så är det bara. Och då kan vi konstatera följande: BP har hållit nollan i en (1) match i år. Då gjorde man tre, så överspelet hade löst sig ändå där. Men annars har man släppt in nästan två i snitt. Framåt har det sett bättre ut efter uppehållit då man gjort mål i samtliga matcher (2 i tre stycken t o m). Bärkroth levererar assist och flera spelare gör mål. En alltmer frisk Ante Eriksson är dessutom med i truppen igen, precis som Gabbe Özkan. Två offensiva kort som ger Billborn lite att laborera med framåt.

Vad gör då detta? Krysset i den här matchen är rätt dött. Falkenberg kanske kan ta ett x som ett ok resultat, men inte BP. Står det 1-1 kommer/måste de gå all in för ett segermål = kontringsytor för Falkenberg.

Henrik Larsson har visat sig kunna ha en pragmatisk inställning i vissa bortamatcher. Dvs, han har ställt upp med ett rätt defensivt lag. Det var framgångsrikt till viss del borta mot Blåvitt och Malmö, då man länge höll 0-0 i de matcherna. Men jag tycker att FFF i grunden inte är något defensivt lag egentligen. De har visserligen blivit nollade i 6 av 8 bortamatcher och nu saknas Godsway Donyoh (bästa målskytten tillsammans med Rodevåg). Men BPs defensiv är BPs defensiv. Och Falkenberg har gjort mål i fyra av de senaste fem matcherna (efter VM-uppehållet). Kanske är det ett hyfsat läge att möta BP nu också? En tunn trupp har varit ute i Europa och härjan (nåja) och spelade så sent som i torsdags. Dessutom avstängning på Jonsson, vilket leder till lite rockad i backlinjen.

Summa: BPs uppryckning, desperation och hemmaplan gör att de gör mål. BPs defensiv är inte att lita på vilekt gör att FFF borde ha goda möjligheter att måla. Krysset gör inte BP glada.

Jag tror BP vinner detta. Men man släpper så gott som alltid in mål i Allsvenskan. Så, vi kan väl säga
2/3-1 till hemmalaget?

Med det sagt, ö1,5 på BP är också ett bra spel här enligt mig.BP:s trupp:
Målvakter: Davor Blazevic, Ivo Vazgec.
Försvarare: Tim Björkström, Martin Falkeborn, Jacob Une Larsson, Pontus Segerström, Carl Starfelt.
Mittfältare/anfallare: Mauricio Albornoz, Nicklas Bärkroth, Andreas Eriksson, Jesper Karlström, Christian Kouakou, Serge-Junior Martinsson Ngouali, Gabriel Petrovic, Dardan Rexhepi, Gustav Sandberg Magnusson, Victor Söderström, Pontus Åsbrink, Gabriel Özkan.

Falkenbergs trupp:
Otto Martler, Rasmus Rydén, David Svensson, Calle Wede, Anton Wede, Rasmus Andersson, Carl-Oscar Andersson, Per Karlsson, Patrik Ingelsten, Tobias Carlsson, Daniel Johansson, Adam Eriksson, Christoffer Carlsson, Halldor Orri Björnsson, Gustaf Nilsson, Stefan Rodevåg, Rasmus Sjöstedt, Dan Keat och Johannes Vall.

@nokkan21

Polsater - 09 Augusti, 2014, 19:43

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!