Speltips

Speltips Östers IF - IFK Värnamo

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-08-11 19:30 Spela här

Speltips Östers IF - IFK Värnamo
Land: Sverige Liga: Superettan
Odds: 5 Speltips: Öster+U2.5
2014-08-11 19:30 Östers IF - IFK Värnamo Öster+U2.5 5 J.Dizzle

OBS! Matchstart 19.20

En lite sen rek men vi kör!

Snart bara en tredjedel kvar av serien och det börjar dra ihop sig!

Värnamo som startade serien otroligt bra och såg ut att gå som tåget. Förlorade inte en match förens i den 10:e omgången borta mot Ljungskile. Vann sedan matchen efter, hemma mot Husqvarna den 9:e Juni och man trodde att allt var frid och fröjd igen. Men sedan dess har man inte vunnit. Alltså över två månader sen och 7 raka matcher utan vinst! Helt sjukt! Och nu är man på god väg att dras in i en bottenstrid om det skulle bli nederlag ikväll.
Man är ett väldigt dåligt bortalag också numera med endast en vinst på hela säsongen: 14:e plats i bortatabellen med raden 1 4 4 14-18

Ligger 3 poäng före dagens motståndare Öster, och jag tror man kommer vara väldigt rädda om poängen som man har. Man har släppt in väldigt mycket mål de senaste två månaderna, totalt 16 på de 7 raka matcher som man inte har gått av planen med en trea. Det lär ju vara största fokus ikväll, att täta till och göra det svårt för Öster som troligen kommer föra spelet, och är störst behov av 3 poäng.Öster har varit lite av en besvikelse i år, och som jag trodde vi skulle få se några placeringar högre upp efter snart två tredjedelar av serien spelad. Är ett väldigt ojämnt lag som man inte riktigt vet vart man har för tillfället. Har liksom de också släppt in en del mål, men har två raka nu utan förlust, då man har lånat in mittbacken Tibor Joza från Falkenberg, som verkar ha ingett en trygghet där bak. Har kommit in i laget bra, och blev dessutom matchens lirare hemma mot Ängelholm.
Öster är väl ett sådär hemmalag dock, med raden 3 1 5 10-12
Enligt statistiken har det gått sådär, men då ska man komma ihåg att man har mött bra lag. 7 lag från den övre halvan har man mött, varav hela topp 4. Så man ska inte stirra sig blind på den med tanke på vilka motstånd man har mött.


Blev 3-2 i våras, men då ska man komma ihåg att Värnamo var ett mycket bättre lag då och den matchen kändes inte lika "viktig" om man säger så, var i början på säsongen och man kan slappna av lite mer. Börjar komma in lite mer ångest i matcherna ju längre säsongen lider, speciellt när det handlar om bottenstriden och försöka undvika nedflyttning.

Känns som att det kommer bli kamp där ute, och dyrbara poäng på spel. Öster kommer in till den här matchen med vind i seglen. Värnamo ska vara mest nöjt med poäng här så de kommer backa hemåt.
Öster saknar mittfältarna Josef Elvby och Joakim Lindner, samt frågetecken för anfallaren Velic. Vilket är ett litet minus, men Söderberg har gjort det bra längst fram förut.Öster ska givetvis stå som favoriter, inget snack om saken. Men finner inget värde i raka ettan till runt 1.70-1.80. Öster vinner och håller nollan finns runt 3.50, men jag vill krama ur ytterligare och väljer att lira Öster vinner och max 2 mål i matchen till 5.00 på bet365 . Givetvis ett chansspel och håller insatsen nere. Kul peng till matchen liksom. Men vi hoppas på sjunde raka!


Öster och under 2.5 mål i matchen till 5.00.

1/5 units

J.Dizzle - 11 Augusti, 2014, 18:46

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!