Speltips

Speltips Leeds - Accrington Stanley

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-08-12 20:45 Spela här

Speltips Leeds - Accrington Stanley
Land: England Liga: Capital One Cup
Odds: 1.85 Speltips: -1 Asian
2014-08-12 20:45 Leeds - Accrington Stanley -1 Asian 1.85 dasgrosse

Klassiska Leeds United går här ut i första omgången av Capital One Cup mot League Two laget Accrington Stanley.

En match som på pappret ska se lätt ut för Leeds, men när man startar med en förlust i ligan mot Millwall så kan det aldrig kännas bra. Man hade hoppats på en bättre start än den man fick och manager David Hockaday var besviken över spelet även om det såg bättre ut i 2a halvlek. Det är viktigt med en vinst för att höja självförtroendet i laget och att då ha möjligheten att ta den hemma på Elland Road måste ju bara ses som ett bra tillfälle. I åtanke måste man ha att det var en tugg match mot Millwall på bortaplan och jag tror nog vi kommer få se förändringar i laget som tas ut.

Accrington Stanley som spelar i League Two slog i samma omgång förra året ut Middlesbrough och kommer att försöka göra det samma i denna match när man reser till Leeds. Förlorade likt som Leeds sin första match för säsongen och har en del att arbeta med. I mina ögon har inte laget som den gamla räven James Beattie tog till en 15e plats förra säsongen gjort så bra värvningar som han borde och jag tror inte vi kommer se dem mycket bättre än 15e plats denna säsong. Får nog klara sig utan mittfältaren Will Hatfield i denna match då han skadade sig senast.

Två lag med förluster i sina första matcher. Båda vill vinna denna och gå vidare, ser för mig att Leeds har en del starkare lag och med hemmaplan ska man klara vinna med minst 2 mål.

Spel kan läggas hos Pinnacle eller Sbobet till 1.88!

Följ som sagt gärna mig på twitter @robertgustafss1

dasgrosse - 12 Augusti, 2014, 07:57

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
dasgrosse - 2014-08-12 18:06:02

Helt enig med dig att Leeds ofta faller och verkligen haft en vana till att göra det de senaste åren. Har väl inte helt samma management kvar i klubben och managern Hockaday har bara varit där sedan juni. Jag hoppas och tror de vill vinna denna matchen och att han kan ge dem lite nya perspektiv på hur man ska tänka.
Är ju en anledning till att jag spelat -1 AH och inte mer liksom, men är helt med på hur du tänker!

Bra där!

thomas88 - 2014-08-12 13:29:08

Just att Leeds är ett "klassiskt" lag har varit till många tippares förtret i flera säsonger. Om dom ganska ofta fallerar,, får de ändå fötrondet igen nästa match i hopp om att historien ska spöka och stötta de 11 som är på plan för dagen. Alltid ett värde i att vara försiktig med sådana bedömningsgrunder och låta dom visa vad dom går för först. 1.45 är löjligt för ett lag som ännu inte visat upp något