Speltips: Åtvidaberg - IFK Göteborg

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2014-08-13 19:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Odds: 2.75
Tips: Åtvid Ö1.5
Kan erkänna att jag hade väldigt svårt att välja mellan vanliga överspelet, alltså över 2.5 i matchen eller denna som jag till slut valde. Men såg bäst värde i det här spelet.
Spelar återigen alltså lite emot IFK, men tycker det finns anledningar att göra det igen faktiskt. Då värdet är t o m bättre den här gången. Men värst av allt är att raka tvåan på IFK ligger runt 2.00. Vilket är en jävla gåta för mig.


Ja IFK gjorde ju mål igen senast, två gånger om dessutom. Vilket är otroligt skönt, och att man dessutom räddade en poäng i slutminuterna borta mot serieledande Malmö. Men man har spillt otroligt mycket krut senaste månaden i och med sitt EL-kval, som man slipper nu. Har haft matcher var tredje och var fjärde dag sen 3 Juli. Vilket svenska lag inte är alltför vana med.
Åtvidaberg däremot, har allt som oftast haft 5-6-7 dagar mellan sina matcher. Och bara där är det ju en fördel, när det börjar dra ihop sig. Man lär ha mer krafter in i den här fighten.

Kommer senast ifrån en väl genomförd hemmamatch mot Kalmar som man rättvist besegra med 3-1. Var Åtvidaberg nästan för hela slanten och kunde faktiskt ha blivit något till. Man var väldigt snabba i sina omställningar, speciellt Owoeri som ställde till mycket för Kalmar-försvaret och var inblandad i mycket. Han får IFK se upp med. Ett plus var också att skyttekungen Santos var tillbaka. Och till den här matchen får man också Daniel Sjölund tillbaka, vilket är ett klart plus!

Det var inte bara matchen mot Kalmar som man visade att man är väldigt starka hemma på sitt konstgräs, utan det har man varit hela säsongen. Hemmaraden 6 2 1 15-10 är starka papper. Har tagit 20 av de totalt 23 poängen där, vilket stryker under på att man är ett helt annat lag hemma. Och man gör nästan alltid mål där också. Mål i alla förutom mot AIK där enda förlusten kom också. Har gjort över 1.5 mål i 5 av matcherna.


IFK har ju som de flesta haft ett tufft och tight spelschema som de flesta vet. Och mycket resande tar ju faktiskt på krafterna dessutom. Andra bortamatchen på totalt 4 dagar är ju inget man önskar. Annat är det för Åtvidaberg som gör sin andra raka hemmamatch plus en dags mer vila.
IFK har dessutom ännu mittbacken Waehler avstängd, plus att Sam Larsson är i princip klar för Heerenveen och finns inte med i truppen givetvis. Ska bli intressant och se hur IFKs offensiv påverkas av det. Tappar mycket kreativitet där. Inte nog med det så missar Gustav Svensson matchen pga en lårskada. Vilket innebär att en plats på innermittfältet står tom. Så man har en del att reda ut här.Om man har haft ett tufft spelschema på sommaren, så ju längre in i säsongen man kommer så blir det tuffare med motivation och energin, det kan nog alla skriva under på. Där har Åtvidaberg en klar fördel, att man har mer ork.
Har blivit mycket mål i tidigare möten, där Göteborg har gått segrande ur de flesta. Men med de avbräcken som man har, och frågetecknet för energin i laget, samt att Åtvidaberg är ett ruskigt bra hemmalag så har man bra chans här mot ett kanske lite slitet IFK.

Två spelande lag skulle jag vilja säga, och att backa hem ligger inte i något av lagens natur. Kan inte säga att Åtvidaberg kommer vinna den här matchen, för lite svårt att säga vart man har IFK, men förväntar mig en underhållande match med en del mål. Och då känns chansen att Åtvid åtminstone gör två, större än de 2.75 som erbjuds.


3/5 units

  Åtvidaberg - IFK Göteborg
Spela på Speltips Åtvidaberg - IFK Göteborg
J.Dizzle - 13 Augusti 2014 - 00:28
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.

Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
02:30  Cowboys - Eagles
Amfotboll - NFL - 2 hcp -5,5
1.86
20:30  Palermo - Cittadella
Fotboll - Serie B - 1 asian hcp -0,5
1.83

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming