Speltips Arsenal Tula - Rubin kazan

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2014-08-13 18:00
Land: Ryssland
Liga: Premier League
Odds: 1.83
Tips: Kazan -0.25
Ok, detta hemmalag som heter Arsenal Tula har inte mycket i denna serie att göra. Laget har klarat att bli uppflyttade tre år i rad nu och det är en merit. Men det är den enda man får av mig och jag har inte tron på att de ska orka med så mycket denna säsong. Deras mest kända spelare är Mladen Kašćelan från Montenegro och är deras enda landslagsspelare med meriter från Dortmund. Dortmund II väl och märka. Ok, målvakten Aleksandr Filimonov borde nämnas, spelade i ryska landslaget fram till 2002 men inte spelat där sedan dess, eller jo. Nu är han målvakt i Rysslands strandfotbollslag och är 40 år!
Tidigare rapporter rapporterar om att de inte varit direkt nära att göra mål på sina första två matcher och det kan man även då se på deras målskillnad som är 0-6. Nej, här ska de inte ta poäng.

Rubin Kazan är en annan femma. Etablerat sig som ett ganska meriterat ryska lag trots att man aldrig helt varit nära att vinna serien. Har startat lite knackigt även de och ligger just nu på en 13e plats med 1-5 i målskillnad. Åkte på en stygg förlust (0-4) mot Spartak Moskva i första matchen men spelade upp sig lite när man senast klarade 1-1 mot Terek Grozni efter ett sent kvitteringsmål. Har ett stabilt lag i mina ögon och borde vilja ta en seger här för att rätta till lite på tabellen.

Men med deras "dåliga" start så kör jag en -0.25 som innebär att vi får halvförlust vid oavgjort.

Spelet lagt hos Pinnacle

Följ mig gärna på twitter @robertgustafss1


EDITERAD 2014-08-13 08.53:24
Spela på Arsenal Tula - Rubin kazan hos bet-at-home
Spela nu
dasgrosse - 13 Augusti 2014 - 08:53
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: