Jag backar två underdogs som definitivt förtjänar mer i dess respektive matcher. Lugano - Schaffhausen är den andra matchen (rek finns).

Mjondalen - Hönefoss (Hönefoss +1,0) 3/5 units

Att Mjondalen är det bättre laget råder det ingen tvekan om, men jag ser potential hos bortalaget. Hönefoss har påbörjat resan uppåt i tabellen och 4 vinst på de 5 senaste styrker det påståendet. Laget byte tränare och in kom Rune Skarsfjord och han har gett laget ett uppsving som heter duga. Från att förlora nästintill allt och såg ut att promenera raka vägen ner till 3:e ligan så har han satt sin prägel direkt.

Jag låter bli att kolla in tabellen ytterligare här då spelet bygger på förusättningarna som finns här och nu. Mötet tidigare i år slutade 1-1. Aleksander Solli (Def 8/2) är borta resten av säsongen, och Morten Haestad (Dm 16/1) är avstängd. Martin Strange (HB 12/3) är avstängd för Mjondalen. Hemmalaget är omotiverat höga favoriter här och jag tror ett Hönefoss i medvind tar minst 1 poäng här. Pengarna tillbaka vid en uddamålsförlust känns tryggt.

EDITERAD 2014-08-13 23.11:52

This is the stats tab
This is the post tip