Speltips

Speltips Paris Saint-Germain - SC Bastia

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-08-16 17:00 Spela här

Speltips Paris Saint-Germain - SC Bastia
Land: Frankrike Liga: Ligue 1
Odds: 1.65 Speltips: Ö 3 asian
2014-08-16 17:00 Paris Saint-Germain - SC Bastia Ö 3 asian 1.65 J.Dizzle

Äntligen är denna lördagen kommen, den som man har räknat ner till sen VM tog slut. När Premier League drar igång, så underbart! Men väljer mitt (hittills) enda lördagsspel från Frankrike och Ligue 1.


PSG fick en premiär som man kanske inte hade väntat sig, en kavalkad i missade målchanser minst sagt och helt otroligt att man inte gick av planen med de 3 poängen som man förväntades ta. Något som inte var helt oväntat var att Zlatan öppnade målskyttet, och redan där kändes det som att det skulle bli en transportsträcka mot en premiärseger. Tycktes ha matchen under kontroll och skapade sina chanser. Främst genom Zlatan, då han hade ett stolpskott på öppet mål, och sen en stund senare en missad straff. Väldigt olikt Zlatan att missa såna chanser. PSG borde ha gjort minst 3 mål i första halvlek.
Reims skapade inte så mycket och fick mest ligga på egen planhalva och invänta kontringar. Men man fick två chanser i första och tog tillvara på de, vilket är effektivt och där var man bättre än bortalaget.
I andra halvlek kvitterade Zlatan, men närmare än så kom man inte. Hade inte riktigt lika mycket i andra men sett till 90 min borde PSG ha vunnit detta utan tvekan!Ny match och nya tag som gäller när Bastia kommer på besök. Ett lag som premiärspelade mot Marseille som blev till en riktig målfest. 3-3 slutade det. Nu är det skillnad på att spela hemma mot Marseille och borta mot PSG, helt klart. Men att man gör 3 mål mot ett topplag är imponerande.
Har ingen större koll på Bastia förutom att man kom på en 10:e plats i fjol, och är ett starkt hemmalag där man tog 35 av totalt 49 inspelade poäng.
På resande fot så släppte man in nästflest mål av alla lag, hela 40 st. Och sen släppte man dessutom in 3 hemma i premiären, vilket inte är så bra att ta med sig in i en bortamatch mot PSG.
Just PSG som man har haft så svårt för. Förlorade bägge mötena förra säsongen med 3-0 och 4-0. Har 8 raka förluster mot huvudstadslaget, varav de 5 senaste har det blivit minst 3 mål i.


PSG behöver ingen närmare presentation känner jag. Gjorde överlägset flest mål i fjol. Gick en knackig premiär förra helgen, men förväntar mig en klart bättre prestation den här gången. Är en stormakt i Frankrike och man kommer ta ytterligare ett ligaguld i maj nästa år. Det känns rätt klart faktiskt och tror många håller med mig där. Man började lite halvsegt förra säsongen också, men gick rätt bra till slut...

PSG har även hunnit med en träningsmatch mot Napoli som man spelade i måndags. Blev vinst med 2-1, men omöjligt att säga om det var ett styrkebesked eller inte för båda lagen spelade med helt olika elvor i båda halvlekarna. Men vinna är ju alltid bra, har jag hört...
Åkte dock på en riktigt tung skada på Thiago Silva som troligen kommer missa matchen på lördag. Blir då troligen ligadebut för David Luiz då tillsammans med Marquinhos i mittlåset.Det här är en match som PSG ska vinna. Men är kluven vad det gäller om man kommer hålla nollan eller inte, så vågar mig inte på ett BLGM-spel. För det kan lika gärna bli 4-0 det här. Men målrikt, ohja, det är jag rätt säker på att det kommer bli.


-PSG var väldigt virriga bakåt i premiären, likaså Bastia som släppte in 3 hemma.
-Thiago Silva missar (troligen) matchen. Hur bra synkar Luiz och Marquinhos?
-Bastia visade på bra moral ändå i premiären där man hämtade in 1-3 i andra hl.
-PSG har haft lätt för just Bastia, där det har blivit målrika segrar.
-Hemmapremiär, och där är det alltid drag och full fart framåt för PSG
-Zlatan.


Hade förvånat mig oerhört om vi inte fick se minst 3 mål i den här matchen. För vid exakt 3 mål, pengar tillbaka. Torsk vid 2, och vinst vid 4 och mer. 1.65 är ett marginellt överodds.


5/5 units

J.Dizzle - 14 Augusti, 2014, 23:11

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!