Speltips Arsenal - Crystal Palace

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2014-08-16 18:30
Land: England
Liga: Premier League
Odds: 3.25
Speltips: Arsenal -2.5
Spela på Speltips Arsenal - Crystal Palace
Hämta din bonus på 1000 Kr här
Spela på Arsenal -2.5
Alltid lite riskabelt med spel i premiäromgången då man inte riktigt vet vart lagen står formmässigt. Många spelare är dessutom inte speldugliga och flera lag har inte spelat ihop sina elvor. I detta fallet har jag dock väldigt bra koll då jag följt Arsenal i vått och torrt i 16 år.

Försäsongen har sett bra ut, framförallt sist mot Manchester City då man imponerade stort. Dock ska det nämnas att City körde många reserver. Hur som helst så är flera av Arsenals spelare i bra form, framförallt Ramsey, Debuchy, Gibbs, Wilshere och Cazorla. Efter FA-cuptrofén i våras och nu 3-0 senaste helgen är detta ett perfekt tillfälle att fortsätta på den inslagna vägen.

Crystal Palace gick från botten till mittenplacering i fjol då Tony Pulis tog över, denna Pulis som ALDRIG någonsin blivit nedflyttad med ett lag. Enligt mig är han den kanske enskilt viktigaste tränaren i ligan, eller var kanske man ska säga. Igårkväll kom beskedet att Pulis avgår, dålig timing är ett understatement.

Att Arsenal vinner detta är väl de flesta rätt överens om. Formen verkar fin, tvärtemot Crystal Palace som haft en tung försäsong resultatmässigt och som nu måste klara att fokusera utan en huvudtränare.

Detta kan rinna iväg. Crystal Palace kommer sitta tillbaka, avvakta och hoppas på 0-0 eller mål på någon fast situation kanske. Skulle Arsenal bara spräcka nollan inte alltför sent så finns det fina möjligheter till målfest. Det räcker med 3-0 här, klart möjligt. Just hcp är ofta intressant när det kommer till Arsenal då de alltid fortsätter anfalla och vill göra många mål.

Nu till det roliga och intressanta: Oddsen.

Arsenal -1.5 ger runt 1.75-1.80, för de som inte har koll på asian hcp så är detta samma som -1 på 1x2 hcp, alltså att Arsenal ska vinna med minst 2 mål.

Will Hill ligger aningen högt på nästa lina, dvs -2.5. Jag anser att det inte är helt rätt korrelerat i deras system, allt över 3.00 känns ok. Som sagt, skulle det komma 1-0 så finns alla möjligheter att det rinner iväg. Det finns oerhört många offensiva spelare i Arsenal som vill visa framfötterna och ta en startplats. Konkurrensen är mördande. 3-0, 4-0, 4-1 blir lagom : )

Trolig startelva Arsenal:

Szczesny

Debuchy - Chambers - Koschielny - Gibbs

Arteta Ramsey

Sanchez Wilshere Cazorla

Giroud
Spela på Arsenal - Crystal Palace hos William Hill
Spela nu
Nordic - 15 Augusti 2014 - 12:10
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: