Speltips

Speltips Newcastle - Manchester City

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-08-17 17:00 Spela här

Speltips Newcastle - Manchester City
Land: England Liga: Premier League
Odds: 2.46 Speltips: Newcastle +0.5
2014-08-17 17:00 Newcastle - Manchester City Newcastle +0.5 2.46 Nordic

Detta tror jag kommer bli en tuffare match än många tror. Kort om Newcastle inför säsongen: De har värmt upp bra, fått flera fina resultat med sig och spelet har stundtals imponerat. Alan Pardew har också sagt att de är i fysiskt bra form vilket betyder väldigt mycket när man ska möta mästarna. På hemmaplan är "skatorna" normalt starka och svåra att ta poäng mot. Det finns flera nyförvärv och jag tänker inte gå in på alla. De som troligen spelar och som är värda att nämna är Janmaat, Cabella, Riviere och Colback. Det saknas ett par spelare men överlag ser det bra ut.

Manchester City nämndes kort i förra reken. Detta City som med mestadels reserver blev överkörda av Arsenal förra helgen. Att så många stjärnor satt på läktaren och bänken beror på två saker. Några vilade men flera av dem är helt enkelt inte i matchform. Detta är lite oroande även om deras trupp är grymt bra.

Då väldigt många VM-spelare bara haft en veckas träning (efter säkerligen en hel del drinkar och god mat under sommaren) så tror jag knappast att samtliga spelar. De som kommer spela är inte i toppform. Av följande spelare tror jag ungefär hälften kommer starta: Aguero, Kompany, Mangala, Zabaleta, Nasri, Silva, Fernandinho.

Utan tvekan ska Manchester City vara favoriter, de har såklart en bit över 50% att vinna. MEN.....

Newcastle har hemmaplan
Newcastle har 50 000 högljudda fans
Newcastle är i bra fysisk form
Newcastle har flera spelare som vill imponera

Jag lirar själv 2.46 på +0.5, dvs samma som 1X. Detta görs på Pinnacle sports där man själv kan ändra linen.

De flesta har dock inte Pinnacle och då finns det runt 2.30 att hämta på bl a bet365 , en mindre peng på det oddset är att rekommendera.

Nordic - 15 Augusti, 2014, 12:28

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!