Speltips Burnley - Chelsea

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2014-08-18 21:00
Land: England
Liga: Premier League
Odds: 2.00
Tips: under 2.5 mål
Mina tippade mästare mot tippade bottengänget.

Ser man till trupperna är det oerhört stor skillnad. Lilla Burnley har knappt några resurser alls och har gjort det grymt bra att ens komma hit. Förra säsongen snackade vissa om att de kunde åka ut Championship.

Chelsea har en fantastisk startelva, eller ja hela truppen såklart. Det behövs ingen närmre presentation på varken spelarna eller tränaren så vi återgår till Burnley.

Detta laget spelar tufft och alla kämpar för varandra. Det är så man tagit sig hit och det är också så man kommer fortsätta. Att fansen, tränaren och spelarna är grymt taggade till denna matchen säger sig själv. Det är värt att notera att Burnley är mycket hemmastarka, de gick 1 år utan förlust på Turf Moore.

Taktiken lär med största sannolikhet vara att kämpa sig till en poäng, att inte släppa ytor och att ge 100 % i alla närkamper.

Chelsea gillar att backa lite och kontra men det är framförallt på de störra lagen detta funkar. Här blir det att styra spelet och hitta ytor och att luckra upp Burnleys mur. Det brukar ta lite tid innan finliret kommer igång och även om jag tror på seger så blir det nog inga stora siffror. Chelsea har som bekant ett oerhört starkt försvarsspel och jag blir inte överraskad om man vinner med "bara" 1-0. För Mourinho är det 3 poäng som gäller och till skillnad från Arsenal t ex så anfaller man inte särskilt hårt vid en ledning.

Detta gör att under 2.5 mål för mig är favorit i matchen. Liksom övriga två spel i Premier League jag rekat så rekommenderas lite mindre insatser, detta pga premiäromgång. Oddset 2.00 känns hur som helst helt ok. Kan bli en tuff start för José!
Spela på Burnley - Chelsea hos William Hill
Spela nu
Nordic - 15 Augusti 2014 - 12:40
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
NSO - 2014-08-17 21:06

Tror på över 2,5 mål!

1,85 odd hos bet365

Jolinho - 2014-08-17 12:34

intressant spel, absolut. Får se om det blir rygg =)

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: