Speltips

Speltips Häcken - Helsingborg

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-08-18 20:00 Spela här

Speltips Häcken - Helsingborg
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 2.10 Speltips: HIF +0,5
2014-08-18 20:00 Häcken - Helsingborg HIF +0,5 2.10 Polsater

Helsingborg +0,5 spelas tidigt i bortamatchen mot Häcken. Samma som x2. Kolla om asian +0,5 eller dubbelchans Helsingborg eller oavgjort betalar bäst. I skrivande stund är det Helsingborg eller oavgjort till 2.10.

UPPDATERAT:

Vi kan konstatera att Häcken har Walid Atta avstängd. Emil Wahlström har varit sjuk länge och kunde inte spela mot Halmstad på torsdagen - men är med i truppen nu. Kommer förmodligen bli Sandberg och Wahlström tillsammans i ett nykomponerat mittlås. Ivo Pekalski också utanför truppen.

Helsingborg tog en blytung seger mot Elfsborg senast. Har fått in ett gäng nya spelare och känslan är att de sakta blivit allt bättre. Lossnade nog ungefär 100 kilos tyngd tack vare den segern då man lämnade det mest akuta bottenträsket. Arbetsro. Har inte förlorat på sju allsvenska matcher. Samma elva som senast får chansen:

Pär Hansson –
Emil Krafth, Peter Larsson, Markus Holgersson, Jere Uronen –
Mattias Lindström, Victro Pálsson, Johan Mårtensson, David Accam –
Darijan Bojanic,
Mikael Dahlberg.

Priserna på Häcken är, enligt mig, föööör låga här. Helsingborg har gjort en svag säsong, men ligger trots allt några placeringar för lågt i tabellen. ÄR rätt övertygad om att man kommer klättra lite i tabellen. Kryssen är det som saboterat för deras del, man har spelat oavgjort för ofta. Inte lätta att slå. Löser man ett nytt kryss här blir det som bekant vinst för oss.

Häcken vann visserligen mot HBK i torsdags, men att hallänningarna skulle få en reaktion efter sin segerstreak var knappast oväntat. Innan dess har Häcken sett rätt klena ut, det har jag varit inne på tidigare (bland annat då vi framgångsrikt spelade mot dem när de mötte Elfsborg). Anfallsmässigt ser det tunt ut så länge Thorvaldsson inte är i matchform, vilket han inte verkar vara. Carlos Strandberg fick hoppa in senast, men hur sugen är han egentligen på detta?

2.10 för dubbelchansen är högt här. Hade spelat det ner till 1.90 i nuläget.

@nokkan21

EDITERAD 2014-08-17 21.05:38

Polsater - 17 Augusti, 2014, 21:05

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Pettson - 2014-08-18 03:19:07

frågan är om man(helsingb) inte vinner här trots heifs tidigare vackra kryssrad. varav dnb känns mer intressant alt raka.