Speltips

Speltips Stoke-Aston Villa

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-08-16 16:00 Spela här

Speltips Stoke-Aston Villa
Land: England Liga: Premier League
Odds: 1.95 Speltips: 1
2014-08-16 16:00 Stoke-Aston Villa 1 1.95 RalleArvid

Well, well, well, hi there! Tillbaka I hetluften precis när luften är som allra hetast. En ny Premier League-säsong står för dörren och förutom att vara på plats på Upton Park kan jag inte tänka mig något bättre ställa att spendera den på än här på rekatochklart med er! Förutom ett fantastiskt öppningsderby mellan mig och Chef Holms på Upton Park så väljer jag att fokusera på Stoke mot Aston Villa där jag anser mig hittat premiäromgångens bästa spel.

Stoke stod för en ansiktslyftning förra säsongen under Mark Hughes som jag verkligen inte trodde mycket på på förhand, detta på grund av att det kändes som långbollar och grisande satt i klubbens DNA och omklädningsrummets väggar samt att jag verkligen aldrig har hållit ”Sparkey” speciellt högt som tränare i något hänseende.

Dessutom har Stoke nu kunnat bygga vidare på förra året under sommarens fönster och fått in ett par riktigt intressanta namn som limmar väl med den typ av fotboll man började utveckla förra säsongen. Bojan kommer vara intressant i spelet och Diouf kommer förmodligen stänka dit en 10-15 mål om man får anfallsspelet att stämma. Dessutom för att inte helt tappa den gamla Stoke-imagen har man tagit en Englands mest traditionellt engelska spelare i Sidwell som kommer göra stor nytta vid de tillfällen då han inte är avstängd.

I dagens premiäromgång ställs man hemma på Britannia -där man är starka- mot ett Aston Villa som senaste säsongerna har haft den totalt motsatta utvecklingskurvan. Aston Villa har varit i det närmsta fritt fall de senaste åren då man tvingats sälja talang efter talang samt haft extremt små medel att kunna ta in nya spelare, denna sommar har Lambert i princip inte fått någon budget alls och har fått plocka in gamla spelare på free transfer snarare än att jobba med de unga talanger som fram tills för några år sedan var lite av klubbens signum. Namn som Senderos, Richardson och Joe Cole kommer förmodligen bidra med rutin som gör att laget kan undvika nedflyttning även i år men man kommer knappast vara med och fightas på den övre halvan av tabellen.

Stoke vann båda mötena lagen emellan förra säsongen, hemma med 2-1 och på Villa Park med hela 4-1. Vad gäller skadelägen är det stort plus även här för hemmalaget då Aston Villa saknar en rad tänkta startspelare och nyckelspelare. Inte en enda spelare saknas eller är tveksam för Stoke medan Joe Cole, Okore och Vlaar är tveksamma för Villa samt Benteke och Kozak definitivt missar.

Stoke är obesegrade i premiärer på hemmaplan medan motståndarsidan bara vunnit en enda premiär någonsin i Premier League – vi all minns den, förra säsongen mot Arsenal.

Stoke går en väldigt intressant säsong till mötes medan Aston Villa kommer få det tufft återigen. Lägg där till att det är hemmapremiär för ett lag som drar väldigt stor nytta av att spela just inför sina hemmafans plus att man har en hel del nyförvärv som vill visa upp sig för sin nya publik och detta är den första matchen på stryktipskupongen jag spikar som 1:a. Därför ser jag ingen anledning till varför jag inte skulle dela med mig av detta även till er i rekform.

1:an spelas tiill 1.95 hos bet365 .com

Härligt att det äntligen är igång igen och härligt att vara tillbaka!

Lycka till lads!

Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 16 Augusti, 2014, 09:56

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Westah - 2014-08-16 10:21:38

Solklar rygg! Lirar du med units? Om så är fallet, hur många slänger du in på denna? :)