Speltips

Speltips IFK Göteborg - BP

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-08-17 17:30 Spela här

Speltips IFK Göteborg - BP
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 1.83 Speltips: IFK & ö2,5
2014-08-17 17:30 IFK Göteborg - BP IFK & ö2,5 1.83 Polsater

IFK Göteborg & ö2,5 mål spelas i matchen mot BP. Finns under fliken mål, resultat/totalt antal mål på bet365 .

IFK Göteborg 19 6 10 3 30-23 7 28
IF Brommapojkarna 19 1 6 12 23-38 -15 9

Hemma:
9 5 2 2 19-11

Borta:
9 0 2 7 10-23 -13

IFK har Waehler avstängd. Startar enligt följande (säger Expressen):
Så spelar Blåvitt mot Brommapojkarna:
John Alvbåge –
Emil Salomonsson, Mattias Bjärsmyr, Hjalmar Jonsson, Ludwig Augustinsson –
Martin Smedberg Dalence, May Mahlangu, Jakob Johansson, Sören Rieks –
Lasse Vibe, Gustav Engvall.

BP kommer till spel utan Jonsson och Segerström, två ordinarie backlinjespelare egentligen.

Kommentar:

Blir ingen lång text här. Räcker att konstatera att BP inte räckt till i år. Laget spelar naivt, har släppt in för mycket mål och är värdelösa borta. En hållen nolla i år. Det här tajta spelschemat man haft på slutet har tagit ut sin rätt på truppen och nu har man på en vecka torskat två viktiga bottenmatcher.

Lite av luften ur alltså. Men det finns ändå en viss kapacitet i det här laget. Framåt. 23 mål är betydligt bättre än resten av deras stats. Så jag utesluter inte att de gör mål här, därför väljer jag detta spel före hcp -1,5. Sitter hcp tror jag IFK gör fler än två mål dessutom.

Vi kan konstatera att IFK gjort en dålig säsong hittills. Alla kryss har förstört. Men hemma har man tagit fem av sina sex segrar i år. Och då har detta spel gått in vid fyra av fem tillfällen.

Det finns många i truppen som har mycket att bevisa och laget är skyldig fansen mycket. Tror därför det kommer bli en sån där match där de blåser på i 90 minuter, lite som mot Åtvidaberg och Mjällby tidigare i år. Sam Larsson är ett blytungt avbräck, men ersätts av ett nyförvärv som vill in och visa direkt i sin hemmapremiär. Stahre är hårt ansatt och behöver inte bara vinna, han behöver bjuda publiken på en bra tillställning här. Gärna med mycket mål. Han har många som inte riktigt gillar vad han gör just nu. Ett bättre läge än såhär att bita ifrån, köpa sig lite tid och blåsa in lite positiva vindar i klubben får han inte.

BP ser oerhört svaga ut bakåt för närvarande. I sju av senaste nio har man släppt in minst två. Detta kan till stor del bero på naiviteten och att man alltid bjuder upp. Den typen av spel passar detta Blåvitt perfekt. IFK saknar rätt mycket kreativitet själva för att bryta ner ett lågt och välorganiserat försvar. Tacksamt att möta BP då.

Utesluter inte att BP gör mål. 2-0 vore en jäkla osis. Med tanke på hur luften borde gå ur BP ÄN mer i det läget och att IFK Göteborg verkligen borde vilja gå all in för att betala tillbaka till sina hemmafans borde det inte stanna där i det läget. Många som har mycket att bevisa dessutom.

Nej, det här bör ju bli en del mål.
3-0/4-1?

@nokkan21

Polsater - 16 Augusti, 2014, 23:46

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!