Speltips

Speltips Burnley - Chelsea

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-08-18 21:00 Spela här

Speltips Burnley - Chelsea
Land: England Liga: Premier League
Odds: 2,40 Speltips: X HT
2014-08-18 21:00 Burnley - Chelsea X HT 2,40 Haze

Burnley är tillbaka i Premier League. Fyra år sedan det senast begav sig. En säsong blev det senast, kanske en säsong som både klubben och fansen ser tillbaka med blandade känslor. Det blev ett direkt respass när man hamnade på 18:e plats och fick ta sitt pick och pack ner till Championship igen tillsammans med Hull och Portsmouth. Det mesta talar för att klubben kommer ta exakt samma resa nu. Grundtruppen är inte tillräckligt stark och man har inte fyllt på med spelare av någon högre kvalite. Snarare mer rutinerade spelare som tillhör reserverna i mitten/botten klubbar i PL. Man kommer få det svårt i år och lär få kämpa för varenda poäng.

Hemma på Turf Moor är man dock urstarka och förlorade bara 2 av 27 hemmamatcher förra säsongen i erkänt jämna Championship. Väldigt imponerande facit och jag tror hemmaplansfördelen ska tas i beaktande här. Som motståndare har vi Chelsea som vi alla vet är erkänt starka. Men kollar vi på flera av förra säsongen matcher så ser vi ett lag som hade stora problem med att besegra lågt sittande lag. Visserligen har Mourinho köpt in både Diego Costa och Fabregas som är de två sista pusselbitarna i ett annars perfekt lag. Dessa två spelare kan bli avgörande för Chelsea när det gäller att dyrka upp de mindre lagens defensiv.

Men...

Återkomst i Premier League, hemmaplan och ett möte direkt med en titelaspirant. Om motiveringen inte var nog för att slita arslet av sig, vet jag inte vad som kan motivera dom. Jag såg de flesta PL matcherna under helgen och det var jämna matcher i samtliga. Att det skulle bli annorlunda här är möjligt men jag utgår från att Burnley med Sean Dyche i spetsen sätter hårt mot hårt och klarat ett X i halvtid. De som söker så säkra spel som möjligt bör kolla åt ett annat håll.


Burnley - Chelsea X HT 2,40 2/5 units.

Haze - 17 Augusti, 2014, 22:34

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!