Speltips

Speltips Syrianska-Landskrona

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-08-18 19:00 Spela här

Speltips Syrianska-Landskrona
Land: Sverige Liga: Superettan
Odds: 1,714 Speltips: 1
2014-08-18 19:00 Syrianska-Landskrona 1 1,714 Seblag

Syrianska och Landskrona möts i Superettans 20:e omgång och det är två lag som för närvarande har ganska skilda förutsättningar.

Bortalaget Landskrona fick en tillfällig boost när nye tränaren Patrik Johansson tillträdde för några matcher sedan, men de senaste tre matcherna har slutat med förlust för BoIS.
Senaste matchen mot Varberg slutade verkligen i moll, och 1-5 i röven, vilket knappats är speciellt roligt för självförtroendet.

Landskrona har även en del tunga avbräck till den här matchen. Normalt stabile Johnny Lundberg och Cheikh Sarr saknas på grund av skada och Enes Ahmetovic av avstängd och det ser jag som klara avbräck för bortalaget.

Syrianska däremot har, efter en turbulent vinter och vår, hittat formen hyfsat. Man blandar och ger lite, men är stabila på hemmaplan. De fyra senaste matcherna på Södertälje Fotbollsarena har slutat med en trepoängare för hemmalaget. Ett tungt avbräck har man dock, kaptenen Rabi Elia är avstängd, men trots detta är förutsättningarna klart bättre än för bortalaget.

Ser man till förutsättningarna rent tabellmässigt kan Syrianska känna sig lite mer lugna än gästerna. Syrianska befinner sig i ett ingenmansland, där man med en seger i dag kan börja planera inför 2015. Landskrona kommer att spela med kniven på strupen under resterande delen av säsongen, och med tanke på att man saknar en hel del rutin i dag, tror jag att det blir för jobbigt.

1,714 i odds på en hemmaseger känns klart spelvärt. Det ligger i mina ögon lite för högt med tanke på förutsättningar. Medelhög insats känns motiverat.

Seblag - 18 Augusti, 2014, 16:04

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!