Speltips

Speltips Lokeren vs Hull

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-08-21 20:30 Spela här

Speltips Lokeren vs Hull
Land: Belgien Liga: EL
Odds: 2.05 Speltips: Lokeren DNB
2014-08-21 20:30 Lokeren vs Hull Lokeren DNB 2.05 Polsater

Lokeren dnb spelas när de tar emot Hull i första matchen i Europa Leagues playoff.

Jag har tidigare sagt att jag kan komma att testa en peng på att spela mot de i mitt tycke överskattade botten/nedre mitten-lagen i Premier League. När vi får dubbelt upp på ettan med insatsen tillbaka på x är det dags att testa.

Steve Bruce har meddelat att han kommer att rotera i Europa League jämfört med PL. Det är rätt tydligt att deras stora fokus är PL. Att man roterar och därmed inte ställer bästa laget på benen är en signal att man inte är beredda att gå över lik för att gå vidare. Sånt brukar kunna kosta ett par procent i fokus förutom att lite sämre spelare ställs på planen. Enligt Hull Daily Mail kan startelvan se ut så här:

(3-5-2) Harper; McShane, Davies, Figueroa; Rosenior, Quinn, Meyler, Brady, Boyd; Sagbo, Aluko.

Alex Bruce (back), meanwhile, is unlikely to start for Hull.
Liam Rosenior will be assessed before the game to determined his fitness.
Jake Livermore, Nikica Jelavic and Tom Ince are likely to drop to the bench after playing key roles in Saturday's victory over QPR. Även Tom Huddlestone verkar bänkas. Lägg till att Snodgrass (ett bra nyförvärv för deras del) är skadad.

En rätt tunn trupp ska alltså rotera nu. Det är inga världsstjärnor som ställs åt sidan, men ändå en kvalitetsskillnad neråt. Och då är jag inte överdrivet imponerad av de engelska mitten/bottenlagen redan från början som sagt. Hull fick 0-0 borta mot Trencin och då är Lokeren betydligt bättre.

Hull var dessutom svaga på bortaplan förra året (3-3-13 förra året i PL, tredje sämst).

Jag vet inte mycket om Lokeren. Av det jag kunnat utröna utifrån deras trupp...

ABDURAHIMI Besart, BARRY BOUBACAR Copa, DE PAUW Nill, DESSERS Cyriel, DUTRA Sergio Junior, GALITSIOS Giorgos, HENRIQUE Arthur, KAYA Onur, LEYE Mbaye, MARIC Mijat, MERTENS Gregory, NGOLOK Evariste, ODOI Dennis, OVERMEIRE Killian, PERSOONS Koen, REMACLE Jordan, SCHOLZ Alexander, VANAKEN Hans, VERHULST Davino.


...så är det inga direkta avbräck att tala om. De som spelat mycket och varit tongivande är med. I pressen är det det vanliga snacket om att Hull är knappa favoriter, vi ska visa respekt men inte för mycket respekt, vi vill ha med oss ett bra resultat osv osv. Har en hygglig form dessutom.

Som sagt, det här är något av ett experiment-spel från min sida. Hull verkar inte satsa helhjärtat på EL samtidigt som det är ett lag som, framför allt borta, är rätt så beskedligt enligt mig. Jag har förståelse för er som tycker jag är dum i huvudet: "hallå, de spelar ju för fan i Premier League!". Men man ska inte stirra sig blind på namnen. Motivationen verkar ligga lite på Lokerens sida, den här matchen är större för deras del på en fullsatt hemmaarena som tar 9000 pers. Lite av årets match. Tror dessutom att klasskillnaden inte behöver vara så påtaglig. Dessutom, Hull har ett hemmamöte att reparera det här på. Jag har svårt att se engelsmännen vinna här faktiskt. Pengarna tillbaka på kryss känns bra, hemmaplansfördelen i den här typen av möten brukar vara rätt stor. Hull har inte mycket firepower framåt heller. Även om den belgiska ligan inte är någon höjdare eller tillhör toppen av Europa så har den blivit bättre de senaste åren och vi har även sett hur Belgien fått fram toppspelare efter toppspelare till landslaget. Någonstans kommer de ju ifrån och Lokeren har flera talangfulla belgare kryddat med lite importer.

Så för att sammanfatta det hela - det här är lite av ett experiment för att se om min tes att Premier League-lagen (de sämre anyway) överskattas. Visst hade Fulham en fantastisk Europa League-säsong för några år sedan, men då var deras trupp betydligt bättre än Hulls är i nuläget.

@nokkan21

Polsater - 20 Augusti, 2014, 23:40

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!