Speltips

Speltips Nottingham - Reading

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-08-23 16:00 Spela här

Speltips Nottingham - Reading
Land: England Liga: The Championship
Odds: 2,00 Speltips: 1
2014-08-23 16:00 Nottingham - Reading 1 2,00 holms

bet365 livestreamar matchen.

Jo, jag skrev redan tidigare i veckan när Reading tog emot värdelösa Huddersfield att de ännu inte spelat bra, men ändå tagit en del poäng. Alltså: alldeles för många poäng.
Horribel seger hemma mot ett bortasvagt Ipswich, för att nämna något.
Och så fick man då en "straffspark" till tre poäng i tisdags, när avstigningskandidaten Huddersfield kom på besök. Ett Huddersfield med ett trögt anfallsspel och ett försvarsspel inte ens en mor kan älska.
Och det gick ju - åt helvete. Liksom för min rek, då jag trodde att underspelet var givet. Nu gjorde Reading ett som jag trodde, men att de, hemma på Madejski Stadium, skulle släppa två - mot Hudds - den såg jag inte riktigt komma.
Men det säger ju allra mest om Reading som den här säsongen inte kommer att vara i närheten utav samma placering som i fjol då man snuddade vid en play of-plats.
Saknaden av forwarden och fjolårets skyttekung Adam Le Fondre är enorm och en nu enslig Pavel Pogrebnyak i Readings anfall skrämmer inte många motståndare.
Och att man senast alltså visade upp ett makalöst dåligt försvarsspel, det måste sända många kalla kårar till supportrarna. Egentligen inte en lagdel som fungerat så här långt.

Andra miner i Nottingham-lägret.
Man tryckte något på gasen inför säsongen och skeppade in ett par intressanta pjäser.
Så pressen att prestera inföll sig naturligtvis - vilket man infriat.
I topp i ligan efter tre spelade matcher. Det säger naturligtvis ingenting. Men ändå som natt och dag och gå ut och spela fotboll i ligaledning med en sådan trupp, än om det gått troll till en början och man legat i botten. Lätt att det knyter sig då. Den risken finns knappast nu.

Man var TOTALT utspelat borta mot Bournemouth i tisdags. I 45 minuter vill säga.
Ett smärre under att det stod 0-0, ska sägas. Men Bournemouth håller jag riktigt högt, så det är inget att skämmas för att få jaga boll på den gräsmattan, det är fler lag som kommer att få känna på hur det känns.
Men ett par förändringar till den andra halvleken och matchen var som förbytt. Och trots ett underläge så vände man på steken och kunde vinna med 2-1. Urstarkt!
Och att Andy Reid, som var en gigant i fjol, verkar börja hitta dit igen, han kan bli tungan på vägen för ett avancemang till våren.

Känns som om Nottingham är allt som inte Reading för dagen. Och med den vinden man har i ryggen så kan jag bara tacka och ta emot för de 2,00 som erbjuds hos bet365 .
Det en väldigt bra etta till dubbla degen, helt enkelt.

holms - 22 Augusti, 2014, 13:55

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Aston - 2014-08-23 11:04:59

Lägg därtill en diger skadelista i Reading samtidigt som Nottinghams dito krympt rejält. Reading får heller ej använda Forest-lånet Jamie Mackie.

Tror samma som du här, kanske inte kross men stabil hemmavinst, och om vi får 2.00 på hemmaseger så är ju 2.30 på Britt Assombalonga som målskytt än bättre ! Tackar