Speltips

Speltips Malmö - Norrköping

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-08-23 16:00 Spela här

Speltips Malmö - Norrköping
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 2.20 Speltips: U 2.5
2014-08-23 16:00 Malmö - Norrköping U 2.5 2.20 Flow

Spelar under 2.5 mål i matchen mellan Malmö - Norrköping.

Malmö har sin viktigaste match på riktigt riktigt länge hemma på Swedbank Stadion då man möter Salzburg om en plats i Champions League. Tankarna kan jag säga med största sannolikhet ligger på just den och inte på matchen mot Norrköping.

Man leder tabellen med 7 poäng före ett AIK som svajar från att spela bra fotboll till att man knappt förstår vad dom håller på med. Det samma gäller Elfsborg som ligger 8 poäng efter. Tror inte Malmö behöver vara särskilt osäkra på att dom kommer vinna allsvenskan ganska komfortabelt i år.

Simon Kroon missar matchen mot Norrköping och Agon Mehmeti och Erik Johanssons är osäkra till spel. Så en del spelare lär vilas här från Malmö och jag kan tänka mig att det blir en liknande matchbild som i matchen för en vecka sedan mot Gefle även om denna spelades på plastmatta.

Då till Norrköping som har oerhört svårt att få in bollen i nät. Såg matchen senast mot Halmstad då man hade en uppsjö av chanser man brände. Visst så var Stojan Lukic väldigt bra men med så många klara lägen och bara göra en balja är sjukt dåligt. Uppe på all denna negativa kritik så har man lagkaptenen Andreas Johansson avstängd efter att ha pratat till sig ett kort i matchen mot Halmstad. Även deras ordinarie forward Alhaji Kamara är avstängd efter att ha filmat till sig ett kort.


Så för att blanda ner det jag skrivit ovan så blir troligtvis denna match i mitt huvud en målsnål historia. Och med ett odds på 2.20 så funderar jag inte särskilt länge utan tar den direkt.

Det är trots allt ett underspel som jag inte gillar i vanliga fall därför maxspelar jag inte utan kör 4/5 u på denna.

Resultat 0-0/1-0?

Lycka till vid rygg!

Flow - 22 Augusti, 2014, 17:38

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!