Speltips

Speltips Hull - Stoke

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-08-24 14:30 Spela här

Speltips Hull - Stoke
Land: England Liga: Premier League
Odds: 3.20 Speltips: 2
2014-08-24 14:30 Hull - Stoke 2 3.20 mr_england

Vilket odds! 3.20 på Stoke borta mot Hull som är ett sämre lag än Stoke och dessutom spelat i Europa i veckan och på slutet och har anfallsproblem. Visst, Stokes bortastatistik de senaste säsongerna är inte bra men man visade i slutet av förra säsongen att man nu försöker vinna bortamatcherna i stället för att bara försöka få med sig 0-0 som var fallet under Pulis. Jag kan inte motstå detta odds på ett revanschsuget Stoke!

Efter förra säsongens niondeplats i Premier League och då Stoke förändrat sin spelstil, fått in några intressanta nyförvärv och inte tappat en enda tongivande spelare var förväntningarna enorma inför förra veckans premiär. Arenan var utsåld tidigt och Stoke skulle bara vinna hemmapremiären mot Aston Villa. Tyvärr för Stoke-fansen gick det inte alls, spelet gick i lås och Stoke förlorade rättvist mot Aston Villa. Även om inte Stoke imponerade mot Villa tror jag det kan vara en viktig ögonöppnare för laget. Det kändes som spelarna dragits med i hypen om att laget nu ska vara bättre än någonsin, man har värvat spelare från Barcelona mm. Kanske glömde man det viktiga att någon måste göra jobbet. Särskilt då man heter Stoke! Därför tror jag att förra veckans förlust talar för att Stoke kommer göra en bättre insats den här gången. Det kommer manager Mark Hughes se till.

Om vi bortser från premiären så ser Stoke verkligen bättre ut än någonsin inför den här säsongen. Då klubben har god ekonomi behöver man inte sälja några spelare och man har fått behålla stjärnor som Begovic och Shawcross. Då man dessutom värvat Bojan Krkic från Barcelona, Steve Sidwell, Mame Diouf, Phil Bardsley, Dionatan Teixeira och tagit in Victor Moses på lån från Chelsea efter premiären så ser truppen väldigt stark ut. Laget känns komplett och jag tror Stoke kommer göra en bra säsong trots premiärförlusten. I den här matchen kan Stoke ställa en stark startelva på banan även om man saknar Stephen Ireland och troligtvis Robert Huth om vi ser till de spelare som betyder något.

Hull går en intressant säsong till mötes med spel i både Premier League och Europa League. Om man nu lyckas kvala in till Europa League då man förlorade torsdagens bortamatch mot Lokeren med 1-0. Vad gäller silly season så har det sett sådär ut för Hull så här långt men det är ju ännu inte försent att värva spelare. Hull har värvat Harry Maguire, Andrew Robertson, Tom Ince, Robert Snodgrass och Jake Livermore som är klubbens dyraste värvning genom tiderna då han kostade ca 8 miljoner pund att köpa loss från Tottenham. Man har tappat några spelare och då framförallt strikern Shane Long som såldes för 12 miljoner pund till Southampton.

Även om Hull vann premiären borta mot QPR, en seger som för övrigt inte var rättvis men alla bortasegrar är ju bra segrar, så tycker jag att en del talar emot Hull den här gången. I alla fall om vi ser till hur oddsen är satta med Hull som favorit. Ett Hull som inte gjort mål i de tre senaste mötena lagen emellan och som bara vunnit ett av de tio senaste mötena mot Stoke. Även om det är tidigt på säsongen och spelarna ännu inte är slitna så spelade Hull borta mot Lokeren i torsdags i Europa League och spelar även Europa League nästa vecka. Trots att flera spelare vilades så brukar det i alla fall inte vara någon fördel. Hull ser dessutom lite tunna ut i offensiven då man som sagt sålde Shane Long sent och nu även fick nyförvärvet Robert Snodgrass skadad i premiären. Snodgrass som är klubbens näst dyraste värvning genom tiderna blir borta i minst ett halvår. I övrigt är Yannick Sagbo avstängd och Alex Bruce missar troligtvis matchen på grund av skada.

Jag tror därför att Stoke har bättre vinstchans än Hull i den här matchen och då vi nu erbjuds hela 3.20 på Stoke-seger så är det ju ett rejält spelvärde på Stoke som är ett bättre lag och har en klart starkare trupp på papperet. Visst, Stokes bortastatistik de senaste säsongerna är inte bra men det var huvudsakligen under Pulis. Jag tycker Hughes kom till rätta med bortaspelet under slutet av förra säsongen då Stoke vann två av de fyra sista bortamatcherna och spelade för att vinna och mycket mer positivt än tidigare. Det bådar gott inför den här säsongen och den här matchen.

Spel: Hull v Stoke 2 – odds 3.20 bet365

Möjlig startelva - Hull:
McGregor; Maguire, Davies, Chester; Elmohamady, Quinn, Huddlestone, Livermore, Robertson; Aluko, Jelavic.

Möjlig startelva - Stoke:
Begovic; Bardsley, Shawcross, Wilson, Pieters; Whelan, N'Zonzi; Odemwingie, Bojan, Arnautovic; Diouf.

TV: Matchen direktsänds på Viasat Sport och Viaplay.

mr_england - 22 Augusti, 2014, 18:30

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
mr_england - 2014-08-24 13:52:45

Bojan petad i Stoke. Startar på bänken. Här är de bekräftade startelvorna...

Startelva - Hull:
McGregor; Chester, McShane, Davies; Elmohamady, Quinn, Huddlestone, Livermore, Robertson; Ince, Jelavic.

Startelva - Stoke:
Begovic; Bardsley, Shawcross, Wilson, Pieters; Whelan, N'Zonzi; Odemwingie, Sidwell, Arnautovic; Diouf.

simpanes - 2014-08-24 11:47:25

Units?

mr_england - 2014-08-23 14:05:37

malisa: Det stämmer att Stoke var dåliga sist. Jag skrev inget annat då jag skrev att Villa vann rättvist. Jag vill se det som att jag har stor kunskap om Stoke i stället för att jag är subjektiv. Jag har flera ggr tidigare rekat emot Stoke då jag tyckt det varit läge.

Man måste värdera chansen sett till oddset och då tycker jag Stoke är ett väldigt bra spel här. Men det är ju ingen 1.20 oddsare...

Ser Stoke som söndagens helt klart bästa spel.

malisa - 2014-08-23 10:41:08

Några saker att tänka på ...

Stoke va RIKTIG,RIKTIG dåliga mot Aston Villa som ändå spelade utan några av sina tongivande spelare .

Du är ganska inbiten Stoke fan så objektiviteten måste ändå ifrågasättas lite grand.

Hull vilade i princip 70-80 procent av ordinarie startelva i veckans cupmatch.

Jättesvårt att se Hull torska alla 3 poäng hemma på söndag, max oavgjort .

Lycka till !!

Akberg - 2014-08-22 22:47:00

Du hann först! :)

Ruggigt fint odds.

Westah - 2014-08-22 21:07:45

Är i samma tankar som du! Rygg!