Speltips

Speltips Liverpool - Dortmund

Sport: Fotboll Spelstopp: 2016-04-14 21:00 Spela här

Speltips Liverpool - Dortmund
Land: Liga: EL
Odds: 1.7 Speltips: BLGM
2016-04-14 21:00 Liverpool - Dortmund BLGM 1.7 emilianoek

Liverpool - Dortmund
Returmatch på Anfield efter ett 1-1 resultat på Signal Iguna Park. Ett bra resultat med Liverpoolögon sett. Ett ännu bättre resultat med bettingögon sett.

Liverpool är inget lag som parkerar bussen då de inte har någon buss att parkera. Gegenpressen är ett välbekant uttryck för i samband med Klopps fotbollsfilosofi. Under säsongen har detta växt fram allt mer och Liverpoolspelarna har börjat lära sig hur Klopp vill spela fotboll. Ikväll kommer inte bli något undantag. Liverpool kommer backa hem, sätta in pressen och kontra. De kommer gå för att göra mål. Med en bräcklig defensiv finns det inget annat val. Coutinho och Origi vilades i matchen mot Stoke. Nåväl Origi fick ett inhopp men började matchen på bänken. Dessa två herrar anser jag vara nyckeln för Liverpools anfallsspel i denna match. Origi har visat fin form de senaste två matcherna och har tidigare bevisat att han är rätt man att starta på topp i Klopps fotbollsfilosofi. Liverpool kommer gå all in i Europa League och förstaplatsen prioriteras högt då de hakat efter i ligan. Jag säger inte att CL platsen i ligan är körd men den ligger längre bort än en vinst i EL.

På andra sidan planen står Dortmund. Dortmund som även de kommer gå för att göra mål. De måste ju göra mål då det senaste resultatet ligger hos Liverpool då de har bortamålet på sin sida. Dortmund har mycket kvalité i sin offensiv. Trots att de inte riktigt fick till det i senaste mötet. Jag tänker främst på Aubameyang som var riktigt kall då. Där finns det sparkapital, och det vet vi alla om. Inte främst Aubameyang him self. Dortmund kommer gå på för ett tidigt ledningsmål och Liverpool kommer kontra. Ytorna kommer finnas åt båda håll Liverpools försvarslinje är tvungen att göra en bragdmatch för att inte släppa in bakåt samtidigt som Dortmund kommer trycka upp laget och Origi kommer få ytor att operera på. Origi visade senast att han är väldigt stark i att hålla i bollen samtidigt som han även är kvalitativ till att även gå i djupet. Fråga är hur Klopp kommer ställa upp laget. En trolig uppställning är clyne,lovren,sakho,moreno - milner,can,allen - coutinho, lallana - origi, men jag skulle inte bli förvånad om Klopp väljer att ställa upp med två anfallare.

BLGM är ett fint spel i denna match och oddset 1,7 är helt okej med tanke på den eventuella matchbilden. jag väljer att lägga 5/10 units på detta spel men bankar även ö1,5 i sevilla - bilbao och får då ett odds på 2.02. Lycka till vid rygg! //comeback på rekat, emilianoek

emilianoek - 14 April, 2016, 13:10

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
emilianoek - 2016-04-14 13:10:33

Skriv kommentar

Haze - 2014-08-23 14:23:04

Grattis! :)

emilianoek - 2014-08-23 12:42:53

Aston: tackar :)

Aston - 2014-08-23 12:05:33

Newcastle hade 50 % bollinnehav mot Man C och sköt 5 skott på mål.

Grattis till lappen förövrigt :-)

emilianoek - 2014-08-23 12:04:00

Rättelse: Matchstart 13:45