Jag blir rentav tokig när jag får se att man får 1.80 på Ö 2,5 mål på en match på Örjans vall.

Halmstad mår väldigt bra just nu, man har vunnit 4 av 5 av det senaste matcherna. HBK har haft en del flyt senaste tiden och senast när man mötte Norrköping borta gjorde målvakten Stojan en kanonmatch i Halmstad målet. Han gör aldrig det i två matcher i rad, tyvärr.

Men man ska inte ge efter så lätt bara för att HBK vunnit en del matcher. HBK är långt ifrån täta bakåt. Coach Jens har bollat lite senaste tiden, han har satt Baffo tillsammans med Magyar som mittbackar sen satte han Liverstam tillsammans med Baffo. Men jag tror han kommer sätta Liverstam tillsammans med Magyar och puttar ut Baffo på höger backen och solklara Jesper Westerberg på vänstern.

Nu till Elfsborg som spelar fruktansvärt ojämnt. På plastmattan hemma på Borås Arena så spelar man som oftast väldigt bra men så fort man kommer ut på en riktig gräsplan ser det sämre ut. Men man ska inte sticka under stolen med att Elfsborg har en trupp som ska strida om guldet. Så matcher mot Halmstad ska man vinna men är det så enkelt?

Senaste så kallade "topplag" Halmstad mött hemma har slutat följande:

HBK 1 - 4 Häcken
HBK 2 - 2 Göteborg
HBK 1 - 1 Kalmar
HBK 2 - 2 AIK

Har väldigt svårt att se att denna batalj ska sluta under tre strutar. Senaste mötena på Örjans mot Elfsborg har slutat:

Halmstad - Elfsborg 1:1
Halmstad - Elfsborg 1:2
Halmstad - Elfsborg 1:3
Halmstad - Elfsborg 1:2
Halmstad - Elfsborg 1:2

Långt ifrån samma lag som spelar nu men efter det spel jag sätt från båda lagen och Halmstad på hemmaplan så har bet365 lagt 0.20 för mycket här.

Laddar fullt på denna, det vill säga 5/5 u.

Lycka till om någon olycklig själ ryggar!


EDITERAD 2014-08-24 04.30:36

This is the stats tab
This is the post tip