Speltips

Speltips Örebro SK u19- IFK Luleå u19

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-08-24 14:30 Spela här

Speltips Örebro SK u19- IFK Luleå u19
Land: Sverige Liga: Juniorallsvenskan
Odds: 4.00 Speltips: X2
2014-08-24 14:30 Örebro SK u19- IFK Luleå u19 X2 4.00 Persandqvist

Dagens skräll förmodligen, IFK Luleå har visserligen bara vunnit en match i u19 serien och det var på hemmaplan mot Åtvidabergs u19. Men förra mötet mot Örebro så svarade Luleå för en starkt insats och krigade på bra men misstagen kostade för mycket och Örebro kontrade sönder Luleå trots Luleå spelat ut dom i andra halvlek, resultatet blev tillslut 2-3 till gästande Örebro.

IFK Luleås u19 har fått en ny tränare efter sommaruppehållet som har erfarenhet från bland annat Hammarby IF,Mälarhöjden och senast i Enskede IK där han var huvudtränare för den pojkallsvenska truppen. Han har infört ett nytt spelsystem som visat sig ganska lyckat ändå.

IFK Luleå har visserligen tappat ett gäng spelare nu men ingen startspelare förutom målvakten Simon bandh som gick till GIF Sundsvall, i dagens match så reser man i stort sett med full trupp till Örebro.. Det är bara Ludvig Karlsson som är avstängd för bortalaget. Måste även tillägga att IFK har även har värvat en ny back från amerika och han har varit en riktigt bra tillgång samt en mycket lovande 99a (isse burman).

Många måste nog tro att jag är en idiot med denna rek med tanke på att IFK har tappat en målvakt samt en nyckelspelare avstängd men då får man inte glömma bort att Sebbe Sandlund är me istället och han har för det mesta hört till i IFK Luleås a-lag som spelare i division 1 norra och varit aktuell för svenska 97 landslaget, samt att IFK har en till bra målvakt Simon Lundberg som IFK har att tacka då det bara blev 0-1 hemma mot Djurgården senast.

Örebro däremot kommer till matchen med två raka förluster (Täby och Brommapojkarna) båda matcherna har slutat 1-2 till bortalagen. Samt att dom har deras kanske viktigaste spelare Lukman Murad har lånats ut till division 1 klubben BK forward.

Örebros hemmastatistk: 2-1-5, vilket inte är särskilt imponerande.

Sist men inte minst så har IFK Luleå bra form och ett odds 4.00 tackar jag för.

Helt klart spelvärt!

Persandqvist - 24 Augusti, 2014, 11:12

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!