Speltips

Speltips Man City-Liverpool

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-08-25 20:00 Spela här

Speltips Man City-Liverpool
Land: Land Liga: Premier Leauge
Odds: 1.95 Speltips: X2
2014-08-25 20:00 Man City-Liverpool X2 1.95 Honken

Det första riktigt intressanta mötet i denna säsongs Premier League börjar måndag den 25e. Det gäller nämligen Manchester City hemma mot Liverpool. Båda lagen har gjort det relativt bra i försäsongen i Vänskapsmatcher samt ICC(International Champions Cup) och det är nu det verkligen gäller för respektive lag att visa musklerna. Manchester city vann med 2-0 b mot Newcastle medans Liverpool vann med 2-1 h mot Southampton i första omgången.

bet365 har dessutom ett erbjudande på denna match i form av ett "gratisspel" vilket går att läsa på deras hemsida. Det är just det jag delvis tänker använda och skall nu motivera hur jag vill satsa dem.

Vi börjar som vanligt med ren statistik. Liverpool har på sina sju senaste matcher erhållit följande resultat: VVFVVVF. I Vänskapsmatcher har de vunnit mot Dortmund med 4-0 h samt förlorat mot Roma med 1-2 b. I ICC så vann dem mot Olympiakos(1-0), Man City(5-3 ), Milan(2-0 ). Mot Man U förlorade dem med 1-3. Detta är trots allt bra statistik med tanke på dem lag Liverpool mött.

Man City har på sju matcher: VFFFVVV. I ICCP vann dem mot Milan(5-1 men förlorade mot just Liverpool samt Olympiakos(6-7 efter straffar). Vänskapsmatcher har dem spelat i from av 4-1 b mot Kansas City och 2-1 b Hearts. I Community Shield förlorade dem mot Arsenal med 0-3.

I den första Premier League omgången var det Aguero och Silva som gjorde målen för City medans Sturridge och Sterling gjorde målen för Liverpool.

Officiella startelvor kommer upp när dem är tillgängliga.

bet365 erbjuder just nu hela 4.33 ! på raka tvåan vilket är för högt med tanke på lagens senaste prestationer. Men att plocka hem tre pinnar på Etihad Stadium mot Man City är ingen lek för de flesta lag. Därför är X2 till 1.95 att rekommendera.

Det återstår att se ifall Steven Gerrard kan lyckas få med sig och sitt lag tre poäng från Etihad. Oh Captain Oh Captain !


Skador och avstängningar:
Källa: skadekollen .se
Man City:
Álvaro Negredo
Eliaquim Mangala
Pablo Zabaleta

Liverpool:
Daniel Agger
Jon Flanagan
Adam Lallana
Oussama Assaidi
José Enrique

Honken - 24 Augusti, 2014, 17:39

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Newno7 - 2014-08-24 14:59:56

ICC spelas på neutral plan.