Speltips Sunderland - Manchester United

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2014-08-24 17:00
Land: England
Liga: Premier League
Odds: 1.91
Speltips: Ö 2.5 mål
Spela på Speltips Sunderland - Manchester United
Hämta din bonus på 1000 Kr här
Spela på Ö 2.5 mål
Överspel är mitt favoritspel, och kommer oftast att bli någon form av det när jag rekar. Och ett överspel som jag tror har rätt bra chans att hitta hem idag när vi beger oss till mötet mellan Sunderland och det alltid så omdiskuterade Manchester United.

Blev helt andra tongångar i Manchester när Louis Van Gaal tog över efter David Moyes. Kändes redan där som det gav en injektion, om man jämför med året innan när i princip alla var skeptiska när man signade Moyes. Moyes som hängde löst redan innan han kom till klubben, kändes det som i alla fall.
Nu med Van Gaal tror jag man kommer ha lite mer tålamod. Laget lär sig en ny formation (3-5-2), och kan ta ett tag innan allt sitter på plats. Men när det väl gör det så kommer det nog bli riktigt bra. Se bara på Holland i VM som just leddes av Van Gaal.

Men innan det blir riktigt bra det här systemet, så tycker jag att man måste förstärka ytterligare i backlinjen. Ser tunt ut på mittbacksfronten. Marcos Rojo är en bra värvning som både kan spela mittback och ytterback. Men han har inte fått något arbetstillstånd än. Johnny Evans är en helt okej mittback, men kommer troligen inte till spel. Ser ut som att man startar som i första matchen mot Swansea, alltså med Blackett, Smalling, Jones. Blackett gjorde debut förra matchen, och Smalling/Jones har varit med förr och har gjotr det okej. Men man behöver någon där bak som är mer än okej, och där måste man förstärka innan fönstret stänger. Man behöver någon riktig general där bak. För med den uppsättningen kan jag inte se att man blandar sig i någon toppstrid. Och sen är väl inte ligatiteln målet, kan jag inte tro till en början i alla fall. Utan det är nog att komma tillbaka till CL-spelet i första hand.

Kommer som sagt att ta tid för allt att sätta sig, men samtidigt har man inte det materialet för att lyckas helt, än så länge. Såg man i premiären att det såg väldigt virrigt ut stundtals, och Swansea tog tillvara på det. Har dessutom skadebekymmer till den här matchen:

Ander Herrera
Jesse Lingard
Marouane Fellaini
Sam Johnstone
Luke Shaw
Anderson
Michael Carrick
Marcos Rojo
Jonny Evans
Danny Welbeck


Herrera och Lingard startade i premiären och gjorde det bra där. Men å andra sidan får man tillbaka Robin Van Persie och Antonio Valencia. Vet inte hur formen är där, men tror inte det blir 90 min för båda. Men lutar åt att de startar i alla fall. Och vi vet ju alla va Robin Van Persie kan i sina bästa stunder.
Sunderland såg ut att med en 6 omgångar kvar av förra säsongen säga hej då till Englands finrum. Men sen hände det något. 6 poäng hade man upp till strecket. Resultatet på de matcherna var 4 vinster, 1 oavgjord och 1 förlust. Och innan det hade man tagit två poäng på 8 matcher. Vilken förvandling, och snacka att man var som bäst när det gällde som mest. Man tog poäng borta mot City, slog United och Chelsea också borta. Vilket är helt sjukt att göra det mot de lagen när självförtroendet är i botten. Man klarade sig kvar mot alla odds. Och hade till slut 5 poängs marginal när vi summerade säsongen i maj.

Gick in i sin premiär i en svängig match borta mot West Bromwich, där en viss Sebastian Larsson räddade poäng i slutet för laget. Så jag tycker man går in med ganska gott mod till sin hemmapremiär.

Sunderland har också värvat en del nytt. De som har kommit in är Jordi Gomez, Billy Jones, Costel Pantilimon, Patrick van Aanholt, Jack Rodwell, och Will Buckley. Där Jordi Gomez är ett bra offensivt tillskott.

Man har en rätt skaplig offensiv, där man har tunge Steven Fletcher längst fram, samt Wickham och Johnson på kanterna som göra livet surt för de flesta när de har en bra dag.Tror Sunderland har rätt skaplig poängchans idag. Och man vet att United prövar lite nytt och man vet vart deras svagheter är. Känns som att Sunderlands självförtroende är lite högre än gästernas idag, är ju alltid en fördel. Och om Sunderland har en bra dag kan man såra vilket lag som helst i PL. Såg vi i våras om inte annat..

Och United som faktiskt var bättre på resande fot förra säsongen än va man var hemma på Old Trafford. Det är alltid höga krav när man tar på sig en United-tröja, och många förväntar sig, och trodde att man kanske skulle vara oslagbara hemmaplan och att pressen möjligen blev väldigt stor. Man är i och för sig favoriter idag också, enligt oddsen. Men det köper jag inte. Kan kanske spela lite mer avslappnat på bortaplan. Men det är längst bak som det oroar. Hade blivit högst förvånad om man håller nollan idag, men United är väldigt oförutsägbara. Kan både bli 3-0 och 0-3 känns det som. Man vet aldrig vad man får av United..Över 2.5 mål @1.91 hos William Hill

3/5 units
Spela på Sunderland - Manchester United hos William Hill
Spela nu
J.Dizzle - 24 Augusti 2014 - 14:41
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: