bet365 livestreamar US Open

Donald Young har ju gjort ett helt fantastiskt bra år. Det var nog inte många som förutsåg, men faktum är att han till och med skramlat ihop en del gruspoäng.

Till skillnad från tidigare år spelar Young med självförtroende nu. Han imponerade stort på mig i början av året när han plockade set på Ferrer och tog sig till tredje omgången i Australian Open. Bortsett från grässäsongen har Young varit mycket stabil och senaste veckorna får nog räknas som de bästa i hans karriär.

Jag såg Blaz Kavcic mot både Becker och Mahut senaste veckorna och jag har aldrig sett honom spela så mycket serve&volley. Han sökte avslut på poängen inom 3 tillslag och det får mig att tro att allt inte riktigt står rätt till. Forsätter slovaken på det spåret mot Young kommer han vara stenkörd. Passerslaget är ett av amerikanens bästa.

Med tanke på osäkerheten kring Kavcic och att Young spelar på toppen av sin förmåga senaste veckorna tror jag att amerikanen vinner detta och täcker hcp-linan på 4 games (insatsen tillbaka vid exakt 4)

-4 games finns att hämta hos Betsafe till 1,81

This is the stats tab
This is the post tip