bet365 livestreamar US Open.

Simone Bolellis status just nu är lite oklar, men trots att han haft många långa uppehåll under säsongen lyckas han ändå prestera. I somras spelade han inte mellan Franska Öppna och Wimbledon men lyckades ändå ta sig till tredje omgången och var millimetrar från att så ut Nishikori. Och utöver det: hela 4 titlar på CH-touren.

Bolelli kunde gått direkt in i huvudturneringen i Winston-Salem men valde att kvala istället. Med största sannolikhet ville ha få lite speltid på hardcourt innan US-Open. Så, om han ändå väljer att kvala till en turnering som han kunde gått direkt in i tycker jag att vi kan utesluta att han är skadad eller har fysiska problem.

Vasek Pospisil har haft ett halvtungt år. Det var inte förrän på hemmaplan i Toronto som han för första gången vann tre matcher i rad under 2014.

Pospisil har spelat 3 set eller fler i 17 av 32 hardcourtmatch på ATP-nivå senaste 18 månaderna (snittet på ATP-touren är 33% 3-setare). Som favorit under samma tidsspann har han tappat set i 11 av 17 matcher. Det är tydliga tecken på kanadensarens ojämnhet.

Nu möter han dessutom en spelare med liknande spelstil. Bra serve och som gillar att diktera med forehanden från baslinjen, men med halvtaskigt returspel.

Jag tror att vi får se minst 4 set och att linan på 38,5 spricker till 1,96 hos Betsafe .


This is the stats tab
This is the post tip