Speltips

Speltips Real Madrid - Cordoba

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-08-25 20:00 Spela här

Speltips Real Madrid - Cordoba
Land: Spanien Liga: Liga BBVA
Odds: 2.20 Speltips: Ö2.5 & BLGM nej
2014-08-25 20:00 Real Madrid - Cordoba Ö2.5 & BLGM nej 2.20 J.Dizzle

Spelet är ju över 2.5 mål i matchen och båda lagen inte gör mål. Men vi kan istället säga att det heter "Real håller nollan och vinner med minst 3 mål". Men det kan ju gå in om andra laget också vinner med 3-0. Men det känns ungefär lika stor chans som att helvetet fryser till is.

Den här matchen känns avgjord redan innan den har startat, och det är bara en fråga hur mycket det här ska sluta till hemmalagets favör. Hemmalaget känner jag att de inte behöver någon större presentation. En av världens största klubbar med ett vunnet CL i våras.

Gick två jämna matcher mot Atletico i spanska supercupen, som kunde ha slutat lite hur som helst. Sen innan vann man mot Sevilla i en annan supercupfinal som är mellan CL-vinnarna och ELs dito. 2-0 skrevs resultatet till där. Var väl ingen sprakande tillställning och det var en vanlig dag på jobbet helt enkelt.
En träningsturnering har man hunnit med i USA, som inte gick något vidare. Men man testade mycket nytt, och många som spelade VM fick ledigt där.

Så någon fara med formen ska det ej vara. Har i princip alla spelare tillgängliga, bara Coentrao som är skadad. Annars är det inget nytt.

Har mött bra motstånd nu i ett par matcher. Möter nu ett lag som inte är i närheten av den kvalité man har mött tidigare i sommar. Lilla Cordoba som är en het kandidat till att åka ur i år. Kom bara på en sjunde plats i Segunda i fjol. Men lyckades knipa en biljett till högsta ligan genom playoff. Var nära att man t o m skulle missa playoffet då man var på samma poäng som Recreativo men hade lite bättre målskillnad.

Till den här säsongen har man säkert en 10 nya spelare. Vet inte så mycket om laget. Men så många nya spelare, kan ta tid för de att komma in i lagets spelsätt. Men man har nog tränat en hel del försvarsspel senaste tiden. För man lär bli konstant tillbakatryckta och inte få låna bollen något större. Tror ett fotbollslag alltid gå in för att vinna. Men i det här fallet får man vara lite realist och inse att det handlar om bara att hålla siffrorna nere. Kommer man undan med 3,4-0 ska man va grymt nöjda. Saknar ett par spelare, men det tyngsta är nog defensiva mittfältaren Luso som spelade i princip alla matcher förra året.


Det finns ju så mycket kvalité på alla spelare, och det behövs ju mer än en gubbe på t.ex Ronaldo och Bale. Ger ju utrymme för de andra om det nu skulle bli så. Nej, kan inte se något annat än att det kan bli en grymt jobbig kväll för bortalaget.


Har hittat ett spel som jag känner är alldeles för högt sett till oddsen. Om man ser t.ex på Real -2.5 ah som ligger på 1.60 och Real vinner och håller nollan på 1.57, så är det här som hittat. Det kommer bara handla hur mycket siffrorna blir här. Och jag tror inte bortalaget kommer få så många möjligheter, för då måste man ju få låna bollen. Det kommer man inte göra allt för ofta..

Håller nere insatsen ändå pga min okunskap om bortalaget, plus att det är en premiär.

Grym elva som vanligt hos Real: Casillas; Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo; Modric, Kroos, James; Bale, Benzema, Ronaldo


Över 2.5 mål i matchen och båda lagen gör inte mål @2.20 hos bet3653/5 units

J.Dizzle - 25 Augusti, 2014, 19:13

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!