Speltips Malmö-Salzburg

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2014-08-27 20:45
Land: Europa
Liga: Champions League
Odds: 1.65/3.65
Speltips: BLGM/Rosenberg
Spela på Speltips Malmö-Salzburg
Börja spela här
Spela på BLGM/Rosenberg
Ännu en tämligen god möjlighet för ett svenskt lag att äntligen återigen ta klivet ut i Europas finrum, förhoppningsvis INTE ännu ett misslyckande precis innan målsnöret. Visst, Salzburg är fortfarande relativt stora favoriter men visst ska det väl kunna bli match av det här, hörni? mr_england har redan rekat 1X:et och visst finns det stort spelvärde i det när oddset är så generöst.

Min tanke har dock hela veckan gått mot det något ”fegare” Båda lagen gör mål, något som absolut inte går emot den reken och något som framförallt sedan igår bara växt starkare och starkare efter utvecklingen i de båda lägren nere i Skåne vad gäller skador och annat.

Visserligen blev det bara ett mål senast för Malmö, ett lika turligt som livsviktigt reduceringsmål som kom sent, sent efter ett jättemisstag mellan målvakt och försvarare i Red Bull. Min poäng är dock att det målet, skapat av slump för Malmö, var långt ifrån signifikativt för matchbilden, inte heller var resultatet talande för hur matchen såg ut. Jag blev oerhört förvånad över hur många, inte bara halvklara utan solklara målchanser Malmö lyckades skapa. Om detta beror på Malmös kompetens framåt eller Salzburgs brist på densamma bakåt spelar absolut ingen roll eftersom returen spelas bara en vecka senare.

Att Malmö lyckades skapa så pass många chanser på bortaplan i första mötet, där Salzburgs prio ett borde varit att hålla nollan och nöja sig med 1, eller 2-0 ingjuter oerhört gott mod i Malmös offensiva spelare som kliver in På Swedbank med stort självförtroende om att ett par kassar är möjliga inför sina fanatiska hemmafans. Framförallt som Salzburg lider av stora skadebekymmer, framförallt inom backlinjen.

Nu var det dock så att även om Malmö hade tämligen lätt för Salsburgs backlinje så hade Malmös egen backlinje enorma problem med Salzburgs offensiv senast och framförallt med den hårda och höga press som sattes, ett problem som blev värre och värre ju längre matchen led av naturliga skäl.

Alltså: Malmö är starka, framförallt offensivt hemma. Salzburg har skadebekymmer, framförallt defensivt. Salzburg kunde och borde gjort 5 mål senast på Malmö som i sin tur kunde och borde gjort minst 2. Jag tror inte Malmö har några som helst chanser till att hålla nollan och hoppas på 1-0 seger utan jag är fullkomligt övertygad i att Malmös chanser ligger i att satsa offensivt med tanke på förra veckans matchbild. Dessutom finns det varken i Salzburgs DNA eller spelarmaterial att kunna spela 0-0 utan även här kommer vi få se mest fokus på offensiven.

1.65 hos Bwin för Båda lagen gör mål känns oerhört tryggt ikväll, eller vad säger ni?

Bonusspel blir Rosenberg att näta at any time till 3.65x.

Lycka till lads, och di blåe!

Twitter: @RalleArvid
Spela på Malmö-Salzburg hos Bwin
Spela nu
RalleArvid - 27 Augusti 2014 - 10:07
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: