Speltips

Speltips Sparta Prag - PEC Zwolle

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-08-28 20:30 Spela här

Speltips Sparta Prag - PEC Zwolle
Land: Tjeckien Liga: Europa League
Odds: 4.0 Speltips: Zwolle ö1,5 mål
2014-08-28 20:30 Sparta Prag - PEC Zwolle Zwolle ö1,5 mål 4.0 Polsater

Lite av en rövare, men Zwolle ö1,5 mål spelas mot Sparta Prag.

Överlag tycker jag det luktar mål här. Ett holländskt lag mot detta Sparta Prag, som släppte fyra mål över två matcher mot Malmö, varav bland annat två i Prag. Skulle mycket väl kunna bli typ 4-2 till Sparta såväl som 1-2 eller 2-2 här.

Förra möte borde ha vunnits av Zwolle, som bland annat missade en straff. Slutade till slut 1-1, men Zwolle var det klart bättre laget. 1-1 innebär att Zwolle måste fram här. Vid avspark är Sparta Prag vidare.

Inga tunga skador att rapportera om hos holländarna. Sparta Prag saknar yttermittfältare Husbauer.

Men det man kan säga om Sparta Prag är att de tappat stinget totalt efter CL-uttåget mot Malmö. Var ju tidigare oslagbara hemma till exempel. Men nu är man 1-1-3 på de fem senaste matcherna, vilket inkluderar två förluster i ligan mot "skitlag". I fjol förlorade man en match på hela säsongen.

Formen är med andra ord rätt kass.

Zwolle har å andra sidan inlett Eredivisie med tre raka segrar. Vann dessutom Supercupen mot Ajax för 4 veckor sedan. Är ett bra holländskt lag som gör rätt mycket mål. Slog Ajax i cupfinalen med 5-1 i våras. har många unga spelare på uppgång och är väldigt hungriga på avancemang. Är absolut inte sämre än vad Malmö är och kunde dem göra två på Sparta Prag så kan Zwolle det.

Tar en liten rövare här, men som jag ser det är oddsen skeva. Sparta Prag har åkt på lite av en punktering, en depression av att missa CL om du så vill. Och vi har sett det med dem och såg det igår med Red Bull Salzburg - lag som är överlägsna hemma i ligan och inte vana vid att behöva försvara whatsoever blir straffade i Europa. Sparta Prag är inte ett lag som kommer lägga sig på försvar och gneta hem 0-0 här, dem anfaller på hemmaplan, det sitter i deras DNA. Så det kommer bli öppet här och bör bli en del chanser åt båda håll.

Två mål kan vara mycket begärt av Zwolle, men så som förra matchen såg ut och den form Sparta är i vore det synd att inte testa. Känns som att mycket av oddsen sitter i klubbnamnen, Zwolle är inte vana vid att vara med i Europa, men faktum är att laget kan överraska stort i Eredivisie.

Förhoppningsvis går det här unga Zwolle-laget bara ut och kör på samma sätt som man gjort tidigare i år. Då kan det här mycket väl hitta hem.

För den som vill ha något mer safe funkar även över 2,5 här.

Sen har jag privat en dubbel med Tottenham och Mönchengladbach, båda över 1,5 mål i en dubbel.

@nokkan21

Polsater - 28 Augusti, 2014, 12:22

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!