Speltips

Speltips ÖSK v Brommapojkarna

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-08-29 19:00 Spela här

Speltips ÖSK v Brommapojkarna
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 2,075 Speltips: 1 Asian -1,5
2014-08-29 19:00 ÖSK v Brommapojkarna 1 Asian -1,5 2,075 holms

Att reka Örebro SK med hcp, det skulle i normala fall alltid kännas oroväckande. ÖSK är liksom ÖSK.
I Allsvenskan har det bara skett vid ett enda tillfälle den här säsongen, dock i senaste hemmamatchen, då AIK pulveriserades med 4-2. Och det kanske är ett gott tecken, trots allt.
Nu väntar ett annan lag från samma kant, och då är det nog dags för match nummer två för publiken på Behrn arena att slippa behöva svettas över en ledning (de gånger man haft ledningen) när klockan slår övertid.

ÖSK har klart bra form, det ska vi slå fast direkt.
Två raka segrar. Kunde ha varit fyra om inte Nordin Gerzic fått en hjärnsläpp och spelat handboll i den andra halvleken borta mot Malmö.
Skadeläget ser numera mer än bra ut. Och när man dessutom spetsat truppen med ett par herrar så kan faktiskt bänken numera se ut så här:
Ayanda Nkili, Mohammed Saeid, Daniel Nordmark, Daniel Gustavsson och Kalle Holmberg.
Och när det ser ut sådär vid sidan av planen, ja då förstår man att det är angenäma problem för tränarna vid varje laguttagning.
Man ställer också upp med exakt samma elva som besegrade Åtvidaberg borta nu senast, och sådant där som kontinuitet, det är jag väldigt svag för.

För Brommapojkarna vet vi alla att det är över. Finns alltså exakt noll procent chans att de håller sig kvar i allsvenskan den här säsongen.
Det här har aldrig varit BP:s säsong. Mängder med skador och så det tragiska beskedet att Pontus Segerström drabbats av en hjärntumör. När sådant inträffar så är det också lätt att förstå att fotbollen betyder - precis ingenting.
Med lagets bäste spelare borta pga sjukdom. Ett helt koppel av andra försvarare på skadelistan, ja då ser det inte bättre ut än en poäng på de fem senaste, med en hemsk målskillnad som följd.
Det vi fick se senast mot Djurgården, det kändes som ett uppgivet lag, och svårt att klandra någon ...

Skulle BP ta sig samman, och åka till Örebro och ställa till med något. Då är jag den förste att lyfta på hatten och visa all respekt i världen.
Men jag har så oerhört svårt att se hur det ska kunna ske ...

holms - 28 Augusti, 2014, 15:03

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Westah - 2014-08-29 16:01:04

Mycket bra rek tycker jag, rygg!

J.Dizzle - 2014-08-28 17:30:21

Var också inne på den här. Var helt uppgivet och såg bedrövligt ut senast mot Djurgården. Rygg!