Speltips

Speltips Swansea - West Bromwich

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-08-30 16:00 Spela här

Speltips Swansea - West Bromwich
Land: England Liga: Premier League
Odds: 3.45 Speltips: WBA draw no bet
2014-08-30 16:00 Swansea - West Bromwich WBA draw no bet 3.45 Nordic

Swansea blev vi alla imponerade av i premiären mot Manchester United på Old Trafford. Vinsten var rättvis men lika mycket som Swansea spelare bra, lika mycket var hemmalaget usla. Därefter var det tillbaka till verkligheten när man senast mötte Burnley. Det blev 1-0 på hemmaplan men siffrorna berättar inte hela sanningen. Burnley var minst lika bra och förtjänade poäng. För mig är Swansea ett mittenlag denna säsongen, säg 9-12 plats ungefär.

West Bromwich har inlett säsongen ganska stabilt. Först 2-2 hemma mot Sunderland där man tappade ledningen i slutskedet (Seb larsson 85:e min) och nu senast 0-0 borta mot Southampton. I grunden är WBA ett hårt jobbande lag med ett par spelare som ska göra jobbet framåt. Senaste anfallsvärvningen Samaras kan mycket väl få chansen här och troligen startar också Brown Ideye, rekordvärvningen (110 milj) från Dinamo Kiev. Just Ideye visade senast att han är livsfarlig, snabb och en vass målskytt.

Säsongen har ju inte riktigt kommit igång än men känslan är att det är dags för Swansea att tappa poäng. Man överpresterade i premiären och hade sedan riktigt svårt mot Burnley. WBA är luriga och här kan man också ligga lite på kontring vilket kan passa bland annat Ideye och några andra snabba spelare.

Swansea ska vara favoriter men jag tror att det blir tuffare än många tror. Flera spel är intressanta: Bortaseger till 4.80, X2 till ca 2.10 och moneyline (draw no bet) till 3.45. Jag väljer det senare. Har man tid, en kalkulator och är riktigt petig går det att få 3.47 genom att vikta högsta oddsen på X och 2 på marknaden.

Lägger även ett mindre spel på Brown Ideye att göra mål i matchen till 4.35 på Unibet . Nigerianen bör vara den som har störst chans att näta i bortalaget pch några chanser bör han få. I Kiev gjorde han 33 mål på 75 matcher vilket imponerar.

4/10 units på WBA med cashback på krysset och 2/10 på Ideye målskytt.


Skador enligt skadekollen .se

WBA: Victor Anichebe, Sebastien Pocognoli, Joleon Lescott
Swansea: Rory Donnelly, Leon Britton, marvin Emnes

EDITERAD 2014-08-28 21.41:05

Nordic - 28 Augusti, 2014, 21:41

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!