Speltips

Speltips Burnley - Manchester United

Sport: Fotboll Spelstopp: 2014-08-30 13:30 Spela här

Speltips Burnley - Manchester United
Land: England Liga: Premier League
Odds: 2.55 Speltips: 1X
2014-08-30 13:30 Burnley - Manchester United 1X 2.55 Nordic

Denna har jag sniffat på hela veckan och för mig är det ett givet spel. Det är fortfarande så att spelbolagen överskattar Manchester United trots deras usla spel. Den stora massan spelar trots allt favoriter och hoppet är väl det sista som lämnar människan, med andra ord lär pengar tryckas på Manchester United även denna gång. "Nån gång vänder det" har man hört innan. Låt oss återkomma till det..

Vi startar med Manchester United som har varit värdelösa hittills, ber om ursäkt till alla fans men tyvärr är det så. Det tar såklart tid att spela ihop laget men det är såpass mycket som inte stämmer just nu. Extra orolig bör man nog vara när Van Gaal t om går ut och säger att det kan ta månader och kanske ett år innan det blir bra igen. Med undantag för De gea, Rooney och kanske Mata så är det inte många som får godkänt.

I premiären mot Swansea var man nervösa men visade också upp en förvirring som kommer med ett väldigt komplicerat spelsystem. I matchen efter mot Sunderland var man i princip lika dåliga och skapade inte särskilt mycket framåt mot ett av de sämre lagen i ligan. Kan väl nämna 0-4 borta mot MK Dons i veckan också men det var trots allt reservlaget som spelade.

Burnley är en pigg nykomling, ett lag som drillats under Sean Dyche och gör det bra. I premiären hemma mot Chelsea var man väl inte riktigt nära poäng men man spelade bra. Chanser skapades och jag såg flera positiva saker. Nu senaste i ligan mötte man Swansea och hade rent ut sagt otur när man torskade med 1-0 borta. Att laget är taggat och revanschsuget är ganska givet här.


Burnley har inget namnkunnigt lag men det är ett LAG. Spelarna ger 100 % och faktum är att man också har ett spännande anfallsspel stundtals (för att vara nykomling med få namnkunniga spelare).

Så vad är det egentligen som gör att marknaden ligger i snitt på 1.57 på Manchester United här? Grundkapacitet såklart, lite hype med Rojo och Di Maria, sen sitter mycket i emblemet. Det är Manchester United men jag ser inte riktigt det själv. Jag ser ett nervöst lag som inte vet hur man ska spela, som är livrädda för att göra misstag (och därför också gör misstag) samt flera spelare ur form. Rojo och Di Maria kan säkert spela men oavsett vilket så är det ingen lek att gå in i Premier League och dominera direkt.

Ta bort namnen på dessa klubbar och se till förutsättningarna så ligger oddset på 1.80-1.90 på United.

Jag tror själv att det kan släppa snart för dem, och visst det är inte omöjligt att det blir här. Dock är 2.55 på 1X för bra för att inte testa, svårt att se något högre odds på matchdagen. Det skulle isåfall vara om Di maria-hypen når ännu högre nivåer.

4/10 units liras. Observera att spelet hittas under 1x2 hcp 1-0, vilket är samma spel som 1x.

Skadeläget enligt skadekollen .se:

Man Utd

Sam Johnstone
Shinji Kagawa
Chris Smalling
Ander Herrera
Marouane Fellaini
Jesse Lingard
Luke Shaw
Michael Carrick
Rafael
Marcos Rojo


Burnley

David Jones
Dean Marney
Cameron Dummigan
Sam Vokes

Nordic - 28 Augusti, 2014, 22:37

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Flow - 2014-08-30 01:06:24

Respektera verkligen reken. Men jag tror verkligen inte Burnley kan stå imot här. Man Utd -1 till 2.15 ser jag som ett guldspel.

Hp_ - 2014-08-29 23:47:31

Jag tror att United kommer vinna helt överlägset. Odds 1,57 oss SVS riktig bra odds. Vi säger 3-0 till United. HEJ DÅ

Mr.ManUtd - 2014-08-29 17:50:33

Herrera ska vara tillgänglig för spel. Herrera - di Maria - Fletcher (kass senast..) Mata - Rooney - RvP spelar tror jag det går vägen faktiskt. Även fast jag är en riktig pessimist haha.

Mjonas - 2014-08-29 15:04:34

Det som talar emot reken är väl just att Di Maria har anlänt + att RVP har fått träna ikapp de andra nu och även fått 60-70min match i benen.
Mata, Rooney, Di Maria och RVP är ett sällskap som borde kunna peta in en och annan boll.

Problemet är väl vem som ska ge dem bollen.. (och försvaret..) Med Carrick och Herrera på skadelistan han United INGEN innermitt som ens är värd att nämna.
Hade United stått i 1.80-1.90 dock gladeligen satsat ett par $$.
1.53? Nej tack.

Fierom - 2014-08-28 23:58:03

Detta spelet kommer inte sitta. Det är allt jag har å säga

Mr.ManUtd - 2014-08-28 23:12:19

Skulle föredra målspelet på Burnley alternativt överspel. "Vi" släpper alltid till en massa jävla chanser, mycket klumpigt försvarsspel och kollektivet håller inte ihop. ö1.5 på Burnley eller väldigt tung insats på BLGM är inte dåligt. Men däremot ser jag fram emot våran offensiv med di Maria, Rooney, RvP, Mata osv. När det går snabbare på mittfältet (förhoppningsvis med Herrera och Carrick senare) så kommer spelet bli mycket bättre. Det är dagens förlamade United vi ser.