Länge sen jag rekade här men nu kör vi igen, den här gången hittar vi spelet i Ligue 2 och Chateauroux får förtroendet!

Chateauroux möter ikväll nykomlingarna Orleans på hemmaplan, två förmodade bottenlag. Orleans vann tredjeligan förra säsongen och gjorde det med en oerhört tajt defensiv, bara 22 insläppta på 34 matcher. Har denna säsong fortsatt på den inslagna vägen och hittils släppt in endast ett mål på fyra matcher. Extremt imponerande!

Hemmalaget Chateauroux då?

Jo, de slutade förra säsongen på en 18e plats i ligue 2 vilket i vanliga fall leder till nedflyttning men eftersom Barthez klubb Luzenac inte fick ihop det utanför planen så fick Chateauroux vara kvar på deras bekostnad. Gjorde förra säsongen 28 mål på 19 hemmamatcher och klarade att gör mål före matchminut 68 i 13 av dem. Bra facit för vilket lag som helst och ännu bättre för ett lag som faktiskt "åkte ur". Två hemmamatcher hittils den här säsongen, 3 mål. Klarat mål innan 68 en gång.

Ett Chateauroux som är målglada på hemmaplan mot nykomlingarna Orleans som har börjat på ett sånt där klassiskt nybörjarvis med 3-1-0 efter fyra matcher och bara ett insläppt. Dags för en reaktion nu. Bra känsla på detta spel, 4 av 5 units investeras!

This is the stats tab
This is the post tip