Fick först en chock när jag såg oddset i förrgår. jag spelade själv Gällevare till 2.25 men tycker man kan spela dem ner till 1.80!

Vi kan börja med Robertsfors som åkte ut från 2an förra säsongen och har verkligen inte imponerat så här långt i div 3. Dem ligger för tillfället på en 10 plats med 17 inspelade poäng. Senaste matchen förlorade man med 6-1 mot infjärden och enligt säkra källor så var Robertsfors bedrövliga. Dem verkar inte ha något GO i laget och viker allt som oftast ner sig vid underläge där det fort kan rasa till såna här siffror. Deras bästa målskytt och spelare Khelifi har inte spelat på sista tiden och han är den enda som kan göra något i detta Robertsfors som det ser mörkare och mörkare ut för.

Gällevare är den division 3 klubben som har satsat absolut mest i år där dem nu har fått in 5 Engelsmän. Där 3 av dem håller riktigt riktigt bra division 3 klass. Gällevare har gjort 47 mål denna säsong men har dock släppt in 40 och befinner sig på en 5 plats med 27 poäng och bra chans till att hänga med toppen vid en seger här. Gällevare ser ut att kunna skicka med alla sina Engelsmän plus sina andra viktiga spelare så här kommer det bli åka av för målet är att ta steget upp till division 2. Jack Green och Jay Spear mot Robertsfors backar kan bara innebär målexplosion och som jag sa 47 mål på 16 matcher visar vilken spets dem besitter. Får dem bara till defensiven något förvånar det inte mej om dem räcker hela vägen. Senaste matchen krossade dem ett normalt sett starkt och defensivt alvik med 6-0...

Jag kan bara inte se att Robertsfors ska ha någon som helst chans denna match och oddset ligger så fel att det bara är att tacka och ta emot. Förvånar mej inte om vi får se en målrik match igen. Ska vi säga 1-3 1-4 1-5.
MAX INSATS! // GOOOONER!

Måste bara tipsa om kiruna till 2 gånger pengarna också. otroligt spelvärt. Vet inte vad oddssättarna har druckit men såna här över odds är ovanliga!


EDITERAD 2014-08-30 08.29:22

This is the stats tab
This is the post tip